00:58
21-09-2016

Viega catalogus nu beschikbaar in handige app

Met een gloednieuwe ‘catalogus app’ breidt Viega zijn aanbod van digitale oplossingen ten voordele van de installateur en klanten uit. Het assortiment is nu via de app dus ook offline beschikbaar en dat is enorm handig bij het werk in typische ondergrondse ruimtes of in stookkelders, waar meestal geen internetverbinding is. Extra troeven zijn de eenvoudige zoekopdracht en notitieblokfunctie.

Streven naar een steeds betere service en kwaliteit is bij Viega deel van de missie. De laatste jaren werd dan ook volop ingezet op goed doordachte digitale oplossingen die het werk van de installateur vergemakkelijken. Naast de mobiele website kwam er een online ‘bedieningsplaatconfigurator’, en een online tool voor een snelle configuratie van de Advantix Vario-douchegoot en -wandafvoer.

Nu is het dus de beurt aan de catalogus, met meer dan 6.000 artikelen in digitale vorm geen overbodige luxe. De nieuwe app ondersteunt de installateurs altijd en overal – ook op de bouwplaats. De zoekfunctie en de memo’s zijn waardevolle hulpmiddelen om meteen ter plaatse stuklijsten aan te leggen.

Veel aandacht ging naar betrouwbaarheid. Structuur, opbouw en inhoud komen overeen met de gedrukte catalogus of met de catalogus van op de Viega website, terwijl de weergave geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten. Maar wat als er geen mobiel internet beschikbaar is? Ondergronds of in een stookkelder, bijvoorbeeld? Ook dan biedt de app uitkomst, want de catalogus is ook zonder internetverbinding beschikbaar.

Downloaden kan via de App Store en de Google Play Store. Gebruikers die niet beschikken over iOS of Android kunnen uiteraard de catalogus nog steeds raadplegen op de website, die ook geschikt is voor smartphone en tablets. De gebruiker kan snel en eenvoudig zoeken in de online catalogus of kan de catalogus downloaden als pdf.

De gedrukte catalogus kan aangevraagd worden via  info@viega.be

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Installatie en Bouw België partners

Caroline Van Marcke