NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Vloerverwarming: optimaal comfort én energiezuinig
De comfortabele stralingswarmte wordt gelijkmatig verspreid over de gehele ruimte.

Vloerverwarming: optimaal comfort én energiezuinig

Thermoduct is meer dan ‘zomaar’ een groothandel

Al meer dan 60 jaar is Thermoduct actief op de markt van oppervlakteverwarming en -koeling. Echte pioniers, dus. Denk hierbij aan vloeren, wanden, klimaatplafonds, solarproof energiedaken, … Innovatieve oplossingen, ruime keuze in complete systemen en kwalitatief vakwerk maken Thermoduct tot dé ideale partner voor elke HVAC-installatie, zowel voor de residentiële markt als voor commerciële en industriële projecten. 

Het bedrijf uit Mortsel produceert en inte­greert heel wat oppervlakte­verwarming en -koelings­systemen. Ze starten altijd van de wensen van de klant, geven vervolgens doorgedreven advies en oplossingen op maat én bieden absolute vakkennis in de realisatie van elk project, klein of groot. Deze service gaat dus veel verder dan die van een ‘gewone’ groothandel in vloerverwarming.

Thermoduct biedt een oplossing voor elk type vloer- of wandverwarming.

Warmte, gelijkmatig verspreid over de gehele ruimte

Vincent Van Puyvelde, algemeen directeur Thermoduct: “Dankzij stralingswarmte kun je serieus besparen op je energie­kosten. Geen over­­bodige luxe, tegen­­woordig. Ook heb je geen onder­houds­kosten aan onze oppervlakte­verwarmings­systemen. Je kan boven­dien installeren in combi­natie met alle soorten vloeren en wanden. Zelfs als de inbouw­hoogte of wand­dikte zeer beperkt is, biedt Thermoduct een oplossing voor elk type vloer- of wand­verwarming. We hebben de standaard water­gedragen systemen, die gebruikelijk zijn voor nieuwbouw­projecten. In bestaande gebouwen wordt dan weer een oplossing op maat gezocht. Dit kan zowel met watergedragen systemen – droog of nat – als met elektrische vloerverwarming, omdat die tussen de chape en tegel wordt geïnstalleerd en hierdoor dus geen opbouwhoogte nodig heeft. En uiteraard meteen op de zonnepanelen kan aangesloten worden. Welke manier je ook verkiest, de comfortabele stralingswarmte van vloerverwarming bevindt zich altijd waar je dat wenst, namelijk gelijkmatig verspreid over de gehele ruimte. Voeg daar nog de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bij én het feit dat deze verwarming voor minder stof- en luchtverplaatsing zorgt, en je komt uit bij optimaal comfort.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details