NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Voor elke stijl een badkamer

Voor elke stijl een badkamer

‘Feeling at home’ heeft alles te maken met het creëren van de juiste sfeer. Een goede mix van licht, kleuren, vormen en materialen zijn hierbij sterk bepalend, evenals het toepassen van een persoonlijke stijl. En dit geldt ook steeds meer voor de badkamer. We zien meer en meer dat de badkamer bij de stijl van het huis wordt betrokken. En er is vandaag de dag gelukkig veel keus voor de consument: minimalistisch of juist uitbundig, kleurrijk of sober, romantisch of stoer? Villeroy & Boch heeft voor elke stijl een badkamer.

Smaken verschillen en daarom biedt Villeroy & Boch voor iedereen de perfecte sfeer. Samen met de nodige innovaties die het merk ook dit jaar weer doorvoerde, levert dit unieke en bijzondere badkamers op. Wij tonen u twee zeer verschillende badkamers om te laten zien wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is. Romantisch met zachte tinten of stoer met een botanische touch.

27 V&B woonbeurs DK kopiërenViClean-I 100 is een douche-wc van hoge kwaliteit, volledig in Europa ontwikkeld en geproduceerd.

Romantisch roze
De trend: kleur in de badkamer! Of het nu heel subtiel is, met twee waskommen in een fris kleurtje. Of er wordt een echt statement gemaakt door ook het bad in dezelfde tint te kiezen. De Artis Color Collectie van Villeroy & Boch heeft maar liefst de keuze uit vijftien verschillende tinten, variërend van mintgroen en mosterdgeel tot mistblauw en poederroze. De combinatie van poederroze met champagnekleurige kranen maakt het geheel elegant.

De wastafels van de Artis Color Collectie zijn tweekleurig: helderwit aan de binnenkant en mat gekleurd van buiten. Naast de 15 kleurvarianten, zijn er ook vier vormen: rond, ovaal, rechthoekig en vierkant. Verras uw klant en kijk samen op de website van Villeroy & Boch om alle mogelijkheden te zien.

Stoere statement
De tegenhanger van de romantische roze badkamer is de stoere ‘urban jungle’ badkamer. We zien het steeds meer terug in huis en ook in de badkamers: donkere kleuren en zwart staal voeren de boventoon. De combinatie met groen (bv in tegels of met planten) maken het geheel sprekend en warm. Villeroy & Boch heeft ook voor dit thema een prachtige badkamer samengesteld.

Het bad, uit de nieuwe Oberon 2.0-serie, is in deze badkamer één van de eyecatchers. De innovatieve Oberon2.0 -baden hebben een bijzondere combinatie van vierkante en ovale vormen.    

Naast vrijstaand kunnen ze, zoals getoond in deze badkamer, ook als wandmodel geplaatst worden, waarbij toch het idee van een vrijstaand bad blijft bestaan. De binnenzijde van het bad is standaard hoogglans wit, maar voor de buitenzijde is er keuze uit ruim 200 kleuren. De nieuwe Oberon 2.0-baden is leverbaar met een whirlpoolsysteem.

De tegels met bladermotief komen ook uit de collectie van Villeroy & Boch en geven deze badkamer net even iets extra’s.

02 V&B Woonbeurs DK kopiërenWe zien meer en meer dat de badkamer bij de stijl van het huis wordt betrokken.

Comfort & design
De Squaro infinity douchevloeren van Villeroy & Boch passen helemaal in de trendy badkamers van deze tijd. De douchevloer Squaro Infinity voelt warm aan de voeten en is heel eenvoudig exact op maat te maken. De douchevloeren voldoen aan de hoogste antislipklasse, zijn ultravlak, gemakkelijk schoon te maken en af te stemmen op de kleuren en materialen in de badkamer. Zo kunt u bijna altijd aan de wens van uw klant voldoen.

Naast een elegante stijl biedt Villeroy & Boch al jaren de nodige innovaties zoals het douche-wc VIClean-I100. Deze douche-wc heeft een revolutionair design. Douche-wc’s hebben doorgaans nogal een omvangrijke vorm en de technologie is goed zichtbaar. Veel mensen laten zich hierdoor tegenhouden.

De ViClean-I 100 van Villeroy & Boch brengt hier verandering in. Het toilet heeft een puristische look.  en ziet eruit als een normaal toilet. Niets is minder waar. ViClean-I 100 is een douche-wc van hoge kwaliteit, volledig in Europa ontwikkeld en geproduceerd.

Het toilet is vervaardigd uit de beste materialen: hoge kwaliteit keramiek voor het toilet, een zitting van robuust Duroplast met solide scharnieren van roestvrij staal en een sproeikop van gepatenteerd Quaryl®.

De sproeiers en het paneel bieden diverse sproeimogelijkheden. Dankzij de InvisibleJet-technologie is de sproeikop zo goed als onzichtbaar als deze niet actief is.    

Tekst en beeld Villeroy & Boch
Uitgelichte afbeelding: 
De combinatie van poederroze met champagnekleurige kranen maakt het geheel elegant.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details