NLFR

Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
‘Vooral het feit dat Intratone een draadloze oplossing voor toegangscontrole biedt, klinkt mensen als muziek in de oren.’

Vraag naar draadloze ­toegangscontrole sterk gestegen in 2021

Voor de Chinezen was 2021 het jaar van de Os, maar in de Benelux en de wereld van de toegangscontrole was 2021 ontegensprekelijk het jaar van Intratone. Het van oorsprong Franse bedrijf merkt dat de vraag naar zijn innovatieve oplossingen op vlak van toegangscontrole meer dan ooit in de lift zitten in ons land. 

Intratone tekende dit jaar present op verschillende Belgische vakbeurzen, waaronder Municipalia, Federia en het Salon de la Copropriété. Uitstekende plekken om de meerwaarde van het Intratone-systeem toe te lichten, en met succes, zegt Edwin Van Reijsen, Marketing Manager Intratone Benelux: “Mensen beginnen ons te herkennen en vragen actief naar onze oplossing. Vooral het feit dat Intratone een draadloze oplossing voor toegangscontrole biedt, klinkt mensen als muziek in de oren. Een draadloze installatie is duurzaam en eenvoudig, en je hoeft er zelfs niet voor bij de mensen binnen te komen, in tegenstelling tot bij ouderwetse, bedrade installaties.”    

‘In dit coronajaar met z’n allen veel meer online besteld. Dat resulteerde in talloze pakketjes die aan de deur worden afgeleverd. Via Intratone kan je te allen tijde kan zien wie er voor de deur staat en zelfs interageren zonder dat je zelf thuis hoeft te zijn.’

Meer pakketjes aan de deur

Het coronavirus, in heel wat sectoren een vloek, was voor Intratone in bepaalde opzichten een zegen. “Zo hebben we in dit coronajaar met z’n allen veel meer online besteld. Dat resulteerde in talloze pakketjes die aan de deur worden afgeleverd. Een oplossing zoals de onze, die ervoor zorgt dat je te allen tijde kan zien wie er voor de deur staat en zelfs kan interageren zonder dat je zelf thuis hoeft te zijn, is dan natuurlijk een groot voordeel.” 

Anno 2021 snakken mensen naar eenvoud en gebruiksgemak – net twee aspecten waarin Intratone uitblinkt. “We zijn het allemaal gewoon om met onze smartphone verlichting aan te sturen, betalingen te verrichten of nieuwsberichten te ontvangen. Dan is het niet zo’n gek idee om met je smartphone te kijken wie er voor de deur staat”, zegt Van Reijsen. “Bovendien is onze oplossing duidelijk prijsvriendelijker dan wat andere bedrijven in deze sector aanbieden. Ook op vlak van duurzaamheid is Intratone een aantrekkelijke oplossing: er hoeven geen sleutels meer vervangen te worden, en het beheer van het systeem kan volledig vanop afstand gebeuren.”

Anno 2021 snakken mensen naar eenvoud en gebruiksgemak – net twee aspecten waarin Intratone uitblinkt.

Blik op de toekomst

Stilstaan is achteruitgaan, beseft Intratone, en dus koestert het bedrijf grootse plannen voor 2022. Zo lanceert Intratone een tweetal nieuwe producten, die aansluiten op het huidige assortiment maar een antwoord bieden op verzuchtingen van de klanten. “Eén van onze innovaties, die verder strikt geheim moet blijven, speelt in op de vraag om individuele appartementen te verbinden”, zo licht Van Reijsen een tipje van de sluier op. 

Daarnaast wil Intratone ook het partnernetwerk van gecertificeerde installa­teurs uitbreiden. “Onze systemen laten zich eenvoudig installeren, maar we geven toch extra ondersteuning aan onze partnerinstallateurs. Zo zijn we er zeker van dat de installatie niets te wensen overlaat, zodat de eindklant geen klachten heeft en de installateur niet meer hoeft terug te komen. We willen een prima eindproduct afleveren”, besluit Van Reijsen.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details