NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Warmtepompinstallatie | Twee vaten geplaatst op de tijd en ruimte van één

Warmtepompinstallatie | Twee vaten geplaatst op de tijd en ruimte van één

U kent het wel, de te kleine technische ruimte waar u een boilervat én een buffervat moet ingepast krijgen. En dan nog opkuisen rond de vaten achteraf. Een vervelend karwei, en tijdrovend bovendien. Die problemen zijn voorbij met de HSBC combivaten!

Het combivat HSBC 200 met ingebouwde regeling

Boiler- en buffervat in één
De HSBC combivaten omvatten een buffervat van 100 liter en een boilervat. Dankzij het buffervat is het mogelijk de temperatuur in verschillende zones te regelen in de woning. Bijvoorbeeld in het geval van vloerverwarming op de benedenverdieping en radiatoren op de bovenverdieping. Ook als de klant koeling wenst, is er meestal een buffervat nodig.

Voor de kleine en grotere warmwaterbehoefte
Het ingebouwd boilervat heeft een inhoud van 200 liter of 300 liter naargelang het model. Met een 300 liter boiler kan de installatie gemakkelijk voldoende warm water leveren voor een gezin van vier personen met een normaal warmwaterverbruik.

De ‘klassieke opstelling’: boiler- en buffervat apart

Ingebouwde regeling
Bij de HSBC 200 S versie is bovendien de warmtepompregeling ingebouwd. Dit is handig bij de combinatie met een buiten opgestelde warmtepomp. Bij de meeste binnen opgestelde warmtepompen van STIEBEL ELTRON is de regeling al ingebouwd. Deze kan u dan combineren met de HSBC 200/300 L modellen.

Snel geplaatst, tevreden klanten
In plaats van twee ronde vaten, biedt de HSBC één vierkant toestel. U wint dus tijd bij de installatie. Ook het kuisen errond, na de installatie en later in het huishouden, is veel sneller gedaan. U wint dus tijd en uw klant wint tijd én ruimte.

Uitgelichte afbeelding: Het combivat HSBC 200 L naast een binnen opgestelde lucht/water-warmtepomp

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details