NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Water efficiënt, succesvol en mobiel beheren.

Water efficiënt, succesvol en mobiel beheren.

Franke Water systems biedt optimaal ontwikkelde sanitaire oplossingen om gebouwencomplexen duurzaam te kunnen beheren.

Het Franke waterbeheersysteem AQUA 3000 OPEN staat voor de balans tussen ecologie en economie, hygiëne en verbruik en tussen planning en exploitatie.

Het doel is om een optimale drinkwaterhygiëne te waarborgen bij ieder tappunt in het gebouw. Op die manier wordt bespaard op schaarse middelen zoals energie en water en wordt de CO2-uitstoot verlaagd.

Het waterbeheerssysteem AQUA 3000 open is individueel programmeerbaar en kan naar wens worden uitgebreid.

Voor minder grote gebouwencomplexen heeft Franke Water Systems ook een passende oplossing. Met de F5 kranen geschikt voor stand alone situaties, heeft u maximale mogelijkheden om de juiste drinkwaterkwaliteit en hygiëne te kunnen waarborgen. Ook bij deze stand alone opstellingen zijn de historische gegevens makkelijk uit te lezen en op te slaan.

De drie pijlers voor de toegang tot schoon water van hoge kwaliteit zijn:

  1. Duurzaam > Een flexibel, uitbreidbaar en daardoor toekomstgericht systeem dat op zinvolle wijze in het gebouwbeheer kan worden geïntegreerd.
  2. Hygiënisch > Regelmatige hygiënespoelingen en programma’s voor thermische desinfectie waarborgen drinkwater van hoge kwaliteit.
  3. Economisch > Efficiënt en op de behoefte afgestemd gebruik van middelen (water, energie, tijd) maakt het sanitaire systeem rendabel.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details