NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Wereldprimeur: testo 316-reeks met 2-in-1-sensor detecteert zowel gas als koelmiddel
testo 316-EX-2 gaslek- en koelmiddeldetector met mobiele app

Wereldprimeur: testo 316-reeks met 2-in-1-sensor detecteert zowel gas als koelmiddel

Testo, de wereldleider in innovatieve meetoplossingen, pioniert opnieuw met zijn jongste 316-reeks gaslekdetectoren. Dankzij een 2-in-1-sensor – de eerste ter wereld – zijn die in staat om zowel gas als koudemiddel te detecteren. Testo doet zijn reputatie van innovator zo andermaal eer aan en verlegt grenzen op het vlak van efficiëntie en gebruiksgemak.

Van kleine tot industriële installaties, de nieuwe serie lekdetectors is geschikt voor alle behoeften en toepassingsgebieden. Veiligheid en (tijds)efficiëntie zijn de kernwoorden, met zowel optische als akoestische alarmen maar ook ppm-weergave en documentatie via de gekoppelde testo-app, en een sensor met zelftest en automatische nulstelling. Met behulp van de expertfuncties kunnen in de fijne modus bijzonder betrouwbaar lekkages worden opgespoord, waarbij de meest gangbare soorten gas automatisch worden geïdentificeerd.

Maar, de grootste innovatie schuilt in de gecombineerde 2-in-1-sensor van de testo 316-EX-2, voor de gelijktijdige detectie van gas en koelmiddelen: een wereldwijde primeur.

Veilige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke lekdetectie, zonder van sensor te hoeven wisselen: dat is de testo 316-EX-2 in een notendop”, verklaart Jeroen Van Der Kelen, CEO van Testo België en zoon van oprichter Jean-Pierre Van Der Kelen. Die revolutionaire ontwikkeling, samen met de intuïtieve bediening, maken de 316-reeks ongeëvenaard in lekdetectie”.

Die intuïtieve bediening omvat, afhankelijk van het model, onder meer de volgende functies: een enkelvoudige stoplicht-led op de kop en een zelfverklarende balkenschaal (316i); een stoplichtschaal op de kop en bij de displayverlichting die lange inwerktijden vermijden; en een fijne modus en automatische identificatie plus app-koppeling voor het documenteren van de metingen (316-1-EX).

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details