NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
WiloXperts – Het gloednieuwe getrouwheidsplatform

WiloXperts – Het gloednieuwe getrouwheidsplatform

Voor onze bestaande leden hebben wij nieuw leven in het platform en de geschenken geblazen. Daarnaast willen wij ook volop inzetten op het bekendmaken en promoten van het nieuwe getrouwheidsplatform, om zo meer leden aan te trekken. Voor de leden is het een pure win-win situatie. Bij aankoop van onze pompen verzamelen zij nog steeds punten die omgeruild kunnen worden voor leuke cadeaus. Aan de basisformule hebben we dus niets veranderd.

Eenvoudiger en gebruiksvriendelijker

Wat er dan wel veranderd is, is de manier van het bezorgen van de facturen. Nu kan men zijn facturen héél gemakkelijk zelf opladen in het platform. Dit kan door een bestand (PDF, Word,…) of door een foto van de factuur op te laden. Ze moeten dus niet meer via de post opgestuurd worden. Het gekende e-mailadres kan ook nog steeds gebruikt worden om facturen door te geven.

Verhoogd aanbod aan cadeaus

Daarnaast hebben we het aanbod van onze geschenken drastisch veranderd. We zijn in zee gegaan met Coolblue, de nederlandse webshop die zich specialiseert in consumentenelektronica, huishouden en wonen. De WiloXpert kan zijn cadeau zelf kiezen uit het oneindige assortiment van Coolblue. Zij garanderen een snelle levering waardoor hij zijn cadeau snel in huis heeft.

Via zijn account kan de WiloXpert nu de historiek van zijn punten, bestellingen,… volgen. WiloXpert worden heeft dus alleen maar voordelen.

Ontdek het gloednieuwe platform op www.wiloxperts.be

Heeft u vragen over het nieuwe WiloXperts platform, aarzel dan niet om ons te contacteren via [email protected]. Wilo helpt u graag verder!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details