NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
WOLF BMK Touch nu ook voor luchtbehandelingskasten geschikt

WOLF BMK Touch nu ook voor luchtbehandelingskasten geschikt

Eerder dit jaar deed de bedienmodule zijn intrede al bij de HR-WTW compact units van WOLF.

Geheel passend binnen het WOLF-design maakt de WOLF BMK Touch een breed scala aan individuele instellingen mogelijk met een zeer eenvoudige bediening. De bedienmodule kan geïntegreerd worden maar is tevens ook beschikbaar als opbouwvariant.

De BMK Touchis ingericht met een duidelijke menustructuur. Speciaal aan het 4.3” kleuren touchdisplay is dat deze tevens is te bedienen met handschoenen aan. De bedienmodule is uitgerust met de functie voor het uitvoeren van een periodieke filtertest. Hiermee wordt de huidige vervuilingsgraad van de filters bepaald. Mede daardoor is de BMK Touch uiterst intuïtief. Met een voorspellende vervangingsindicator is aan extra filterbewaking gedacht.

Met de toepasbaarheid van de BMK Touch op de luchtbehandelingsunits maakt WOLF de onlangs geïntroduceerde serie KG Flex compleet.

De KG Flex serie

Met de ontwikkeling van de nieuwe KG Flex serie brengt WOLF voor iedere vraag een passende oplossing. De KG Flex kan op basis van individuele eisen op maat worden ontworpen. De serie biedt aanzienlijk meer flexibiliteit in hoogte en breedte en is geschikt voor zeer grote luchthoeveelheden tot 350.000 m³/h. Daarmee biedt de KG FLEX serie maatwerk en zeer efficiënte luchtbehandeling voor elk bouwproject. 

In totaal omvat het brede assortiment luchtbehandeling van WOLF combineerbare, compacte units tot 20.000 m³/h(Comfortklasse), modulaire oplossingen voor middelgrote luchthoeveelheden tot ca. 40.000 m³/h (KG Top) en afzonderlijke op maat gemaakte luchtbehandelingskasten met kleine tot zeer grote luchthoeveelheden tot 350.000 m³/h (KG Flex). 

De KG Flex serie is uit te rusten met de WOLF WRS-k regeling, een compleet DDC regelsysteem, waarbij tevens de BMK touch als bedienmodule geïntegreerd kan worden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details