NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Zelfsluitende mengkraan TEMPOMIX 3 | Een muurmengkraan met eenvoudig en strak design voor de wastafe

Zelfsluitende mengkraan TEMPOMIX 3 | Een muurmengkraan met eenvoudig en strak design voor de wastafe

WATERBESPARING, ERGONOMIE EN DESIGN VOOR PUBLIEKE RUIMTEN

DELABIE breidt het assortiment TEMPOMIX 3 ééngreepsmengkranen uit met muurmodellen voor installatie door de muur of met aansluiting ingebouwd in de muur.

Eén van de paradepaardjes van DELABIE, de TEMPOMIX 3, is nu verkrijgbaar in een ééngats wandversie en in twee lengtes (110 mm en 190 mm).

Installatie

De TEMPOMIX 3 kan geïnstalleerd worden door de muur met een technische ruimte. Voor de toepassingen waarbij geen toegang is tot de installatie langs de achterkant biedt DELABIE een noviteit aan, nl. de ééngatsmengkraan met aansluiting ingebouwd in de muur. Alle installatieconfiguraties zijn dus mogelijk: – tussen volle muur en gipsplaat, – tussen een holle wand van gipsplaat, – in een volle muur (slechts één sleuf nodig). De installatie kan snel en eenvoudig gebeuren, zonder de noodzaak een inbouwkast te gebruiken.

Ergonomie

De gebruiker kan in een enkele handeling de temperatuur kiezen en de kraan in werking stellen. Met de soepele bediening kan de TEMPOMIX 3 gemakkelijk worden gebruikt door elk type gebruiker, ongeacht zijn mate van autonomie.

tempomix-3delabie-kopieren

Installatievoorbeeld van TEMPOMIX 3 muurmengkraan

 

Design

Ook voor dit nieuwe muurmodel wordt het gekende strakke en tijdloze design van de TEMPOMIX 3 toegepast. De keuze van temperatuur en de soepele bediening zijn geïntegreerd in het ontwerp, zonder toevoeging van een mengsleutel. De TEMPOMIX 3 ééngreepsmengkraan integreert zich perfect in elke publieke ruimte en elke installatie.

Waterbesparing

Het debiet is vooraf ingesteld op 3 liter per minuut en de mengkraan sluit automatisch na 7 seconden, waardoor 85 % waterbesparing ten opzichte van een klassieke mengkraan kan gerealiseerd worden.

Een breed assortiment

De TEMPOMIX 3 serie omvat nu: – Voor de wastafel: Een ééngats wandversie voor installatie ingebouwd in de muur of met bevestiging door de muur, een muurmodel met asafstand 150 mm met lange of korte uitloop, en nog een model op blad. – Voor de douche: Een versie voor opbouw op de muur met of zonder douchezuil, of een versie voor inbouw met waterdichte inbouwkast.

Specifiek ontwerp voor utiliteiten

Om te beantwoorden aan een intensief gebruik en vandalisme zijn de zelfsluitende DELABIE kranen bestand tegen meer dan 500 000 handelingen. Ze hebben een robuust ontwerp met een verchroomd messing lichaam, verstevigde bevestigingen en een strakke vormgeving.

Onderhoud

Elke interventie op de kraan kan zeer eenvoudig gebeuren langs de voorkant van de mengkraan.

Hygiëne

Doordat de TEMPOMIX 3 een zelfsluitende mengkraan is, zonder manueel contact na het inzepen van de handen, kan de overdracht van bacteriën vermeden worden. Dit in tegenstelling tot een klassieke kraan. De TEMPOMIX 3 is bovendien uitgerust met een hygiënische straalbreker. Het honingraatontwerp in kalkwerend materiaal beperkt achterblijvend water en vuilresten, waardoor de bacteriegroei ingeperkt wordt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details