NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Zesis M33 kraan van hansgrohe: de betaalbare upgrade voor ieders aanrecht

Zesis M33 kraan van hansgrohe: de betaalbare upgrade voor ieders aanrecht

Hansgrohe introduceert de Zesis M33, een keukenkraan die niet enkel compact en eenvoudig zelf te installeren is, maar ook betaalbaar zonder in te leveren op kwaliteit. Het model beschikt bovendien over een geïntegreerde uittrekbare sproeier die met behulp van de sBox eenvoudig opgeborgen kan worden om maximaal van de opbergruimte in de onderkasten van de keuken te genieten. De kraan heeft twee functionele straalsoorten en is beschikbaar in verschillende varianten. Kortom, een kwaliteitsvolle en betaalbare upgrade voor elke keuken.

Betaalbaar en eenvoudig te installeren

Met de Zesis M33 krijgt de gebruiker het comfort en de kwaliteit waar hansgrohe voor staat, maar  voor een aantrekkelijke prijs. De keukenkraan kan naargelang de grootte van de woning en het budget aangepast worden aan de wensen en mogelijkheden van de koper. De kraan kan zo met of zonder uittrekbare sproeier geïnstalleerd worden en is al beschikbaar vanaf 140 euro. Bovendien is de kraan eenvoudig zelf te monteren dankzij de flexibele aansluitslang.

Meer opbergruimte

De Zesis M33 van hansgrohe met uittrekbare sproeier zorgt ervoor dat grote potten en pannen gemakkelijk gevuld kunnen worden met water en de spoelbak eenvoudig schoon te houden is. Met de sBox van hansgrohe hangt de slang van de kraan niet ongeordend in de onderkast en neemt het zo geen onnodige opbergruimte in. Bovendien zorgt dit systeem voor een stil op- en neerhalen van de uittrekbare sproeikraan, niet onbelangrijk als men op een kleine oppervlakte woont bijvoorbeeld.

De sBox lite, de nieuwste variant van de sBox, is nog compacter. Dit verminderde materiaalgebruik weerspiegelt zich in de prijs van de sBox lite en is dan ook zeer betaalbaar. Dit systeem neemt nog minder plaats in onder de spoelbak, en kan zelfs op de vloer of tegen de muur geïnstalleerd worden.

Verschillende afwerkingen

Het strak, eenvoudig design past bij elke keukenstijl en is beschikbaar in twee varianten. Zo is er een versie met een uitloop op comforthoogte en een model met een naar boven hellende wateruitloop. Daarnaast heeft de gebruiker de keuze uit drie soorten afwerkingen. Voor een modern en minimalistisch keukendesign met donkere accenten is er het matzwarte oppervlak (Matt Black). In keukens met een landelijke stijl is de klassiekere variant in glanzend chroom een gepaste aanvulling. De matte, roestvrijstalen afwerking in Stainless Steel Finish daarentegen is een goede keuze voor een keuken met een industriële look.

Minder kalk met QuickClean

De keukenkraan is uitgerust met de QuickClean technologie. Veel douchekoppen en mengkranen van hansgrohe beschikken over flexibele, hoogwaardige siliconen opzetranden waardoor de gebruiker de onderkant van de kraan simpelweg met de vingers schoonveegt. Kalk en vuil verdwijnen als sneeuw voor de zon en de waterstraal blijft maximaal aanwezig.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details