NLFR

Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

Zwarte sanitaire accessoires steeds meer in trek

De ontwikkelingen en technische vereisten op vlak van sanitair staan niet stil, zeker niet in openbare gebouwen. Stilstaan is voor DELABIE dan ook achteruitgaan. En dus investeert de sanitair specialist jaar na jaar in Research & Development. Op een persconferentie stelde het bedrijf afgelopen lente de belangrijkste nieuwigheden voor 2022 voor. Een greep uit het uitgebreide assortiment: de indrukwekkende reeks zwarte producten, en het awardwinnende douchezitje BE-LINE®. 

Eén van de DELABIE-speerpunten voor de nabije toekomst, is het toegenomen belang van zwart in het assortiment. DELABIE ontwikkelde reeds een reeks zwarte producten, zoals de BLACK BINOPTIC elektronische kranen, handendrogers en elektronische zeep­verdelers. In 2022 breidt het BLACK-assortiment verder uit. DELABIE ont­wikkelde een volledig gamma accessoires met afwerking in mat zwart als aanvulling op het aan­bod sanitair toebehoren. 

DELABIE ontwikkelde een volledig gamma accessoires met afwerking in mat zwart als aanvulling op het aanbod sanitair toebehoren.

Dit assortiment accessoires in mat zwart her­groepeert voortaan kleding­haken, toiletborstel­houders, toiletrolhouders, handdoekverdelers, enz. Het doel is een perfecte combinatie te vor­men met de andere zwarte producten van DELABIE, met name de kranen uit het BLACK BINOPTIC-assortiment, maar ook de nieuwe Black Spirit sanitaire toestellen met afwerking in mat zwart Teflon® rvs, zoals de wastafels, toiletten en urinoirs. 

Intensief gebruik 

Dit gamma zwarte accessoires is bestemd voor open­bare gebouwen, aangezien het stevig ont­werp is aangepast aan intensief gebruik in utiliteiten. Het sanitair in openbare gebouwen moet beantwoorden aan andere vereisten dan sanitair in een woning; daarom werden de accessoires van DELABIE ontwikkeld om te beant­woorden aan deze uitdagingen, met name wat betreft het onderhoudsgemak, het eenvoudig reinigen en antidiefstalsystemen,…

Ook in de nieuwe zelfsluitende toiletkraan TEMPOFLUX 3 eist zwart de hoofdrol op.

Ook in de nieuwe zelfsluitende toiletkraan TEMPOFLUX 3 eist zwart de hoofdrol op. Deze toilet­kraan voor inbouw met directe spoeling is voor­zien van een design bedieningsplaat in zwart glas. Zo demonstreert DELABIE dat design steeds belangrijker is in openbare gebouwen. Het frame en de knoppen in gepolijst metaal zijn esthetische toevoegingen die eveneens bijdragen tot de stevigheid van de TEMPOFLUX 3. De plaat is ook beschikbaar in mat rvs of verchroomd metaal.

BE-LINE® 

Ook uit andere DELABIE-innovaties blijkt het streven van de sanitair specialist om functionaliteit op unieke wijze te combineren met esthetiek. Zo kaapte het opklapbaar BE-LINE douchezitje met voet een German Design Award 2022 (categorie ‘special mention’) weg. De strakke lijnen van het zitje zorgen voor een natuurlijke integratie in de omgeving. Het zitje zorgt ervoor dat de medische uit­straling van een toegankelijk gemaakte badkamer verdwijnt.

Het BE-LINE®-zitje creëert een sfeer van design voor iedereen en is aangepast aan elk type gebruiker, ongeacht leeftijd en graad van autonomie.

Het BE-LINE®-zitje creëert een sfeer van design voor iedereen en is aangepast aan elk type gebruiker, ongeacht leeftijd en graad van autonomie. Dank­zij de aanzienlijke breedte en diepte van de zitting, is het zitje een grote hulp of gewoon een extra comfort voor de gebruiker. Het douchezitje is opklapbaar en afneembaar, waardoor het perfect geschikt is voor een gedeeld gebruik van de douche.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details