Ook adverteren op Installatieenbouw.be? Neem hier contact met ons op.
+32 50 36 81 70 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug

Beckhoff

Beckhoff verwezenlijkt open automatiseringssystemen gebaseerd op PC besturingstechniek.

Het productassortiment bestrijkt industrie-PC’s, I/O- en veldbuscomponenten, aandrijftechniek en automatiseringssoftware. Producten die als afzonderlijke componenten of geïntegreerd in een compleet en naadloos besturingssysteem kunnen worden gebruikt, zijn voor alle industrieën beschikbaar. De Beckhoff filosofie van de “New Automation Technology” staat voor universele en open besturings- en automatiseringsoplossingen die wereldwijd in een grote verscheidenheid van verschillende toepassingen worden gebruikt, gaande van CNC-gestuurde werktuigmachines tot intelligente gebouwautomatisering.

Beckhoff | The Automation Company
Beckhoff biedt uitgebreide systeemoplossingen in verschillende performantieklassen voor alle automatiseringsgebieden. De Beckhoff besturingstechniek is modulair – van hoogperformante industrie-PC’s tot mini-PLC’s – en kan nauwkeurig aan de respectieve toepassing worden aangepast. De TwinCAT automatiseringssoftware integreert real-time besturing met PLC-, NC- en CNC-functies in een afzonderlijk pakket. Alle Beckhoff controllers worden geprogrammeerd door gebruik te maken van TwinCAT overeenkomstig met de internationaal erkende IEC 61131-3 programmeerstandaard.

Beckhoff | The IPC Company
Beckhoff levert de juiste industrie-PC voor elke toepassing. Hoogkwalitatieve componenten gebaseerd op open standaards en de sterke constructie van de kast van het toestel zorgen ervoor dat de industrie-PC’s ideaal zijn uitgerust voor alle besturingsvereisten. Embedded PC’s stellen modulaire IPC-techniek in miniatuurformaat beschikbaar voor DIN-railmontage. Naast hun toepassing in automatisering zijn de Beckhoff industrie-PC’s ook ideaal geschikt voor andere taken – waar ook betrouwbare en robuuste PC-technologie vereist is.

Beckhoff | The I/O Company
Beckhoff heeft de juiste techniek voor elk signaal en elke veldbus. Beckhoff levert een compleet assortiment veldbuscomponenten voor alle gebruikelijke I/O’s en meer dan 15 belangrijke veldbussystemen. Met de busklemmen in veiligheidsklasse IP 20 en de veldbusboxmodules in IP 67, is een volledig assortiment voor alle belangrijke signaaltypes en veldbussystemen beschikbaar. Naast de klassieke veldbussystemen opent de hoogperformante EtherCAT-techniek een geweldig, nieuw potentieel voor besturingstechniek.

Beckhoff | The Motion Company
Beckhoff aandrijftechniek vormt een volledig en modern aandrijfsysteem door de Motion-Control-oplossingen van de automatiseringssoftware TwinCAT te combineren. De op PC-gebaseerde besturingstechniek van Beckhoff is optimaal uitgerust voor een- en meerassige positioneringstaken met zeer dynamische vereisten. De servoversterkers van de serie AX5000 met krachtige EtherCAT-systeemcommunicatie bieden een maximum aan prestaties en dynamiek.

algemene informatie

Adres Klaverbladstraat 11 B 2/2
3560 Lumen
België
Telefoonnummer +32 (0)13 252200 E-mailadres E.Yuksel@beckhoff.com Website http://www.beckhoff.be

kaart