NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Terug naar overzicht

BELIMO Belgium bv

Innovaties in comfort, energie-efficiëntie en veiligheidstoepassingen

Met het hoofdkantoor in Zwitserland is Belimo de wereldwijde marktleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van veldapparatuur voor de besturing van verwarming-, ventilatie- en airconditioningsystemen. Sensoren, regelkleppen en klepaandrijvingen vormen de kernactiviteit van het bedrijf. Het bedrijf werd opgericht in 1975 en heeft circa 1.900 werknemers in meer dan 80 landen en is sinds 1995 genoteerd aan de Zwitserse beurs (SIX).

Een consistente focus op de markt en de behoeften van de klant maakt ons een partner die klanten een onovertroffen toegevoegde waarde biedt. De door Belimo ontwikkelde klantgerichte CESIM-methode voor het optimaliseren van de gebouwtechniek met sensoren, regelkleppen en klepaandrijvingen zorgt ervoor dat onze producten een grote invloed hebben op het comfort, het energieverbruik, de veiligheid, de installatie en het onderhoud in gebouwen.

Ervaar onze technologie

Wij nodigen onze klanten en partners over de hele wereld uit om ons experience center in Hinwil, Zwitserland, te bezoeken. U kunt deze virtuele rondleiding altijd en overal volgen om onze technologie en producttoepassingen in een 360°-weergave te leren kennen.  Voor klanten bieden we ook toepassingsgerichte workshops en praktijkgerichte trainingen op locatie.

algemene informatie

Services HVAC Adres Cokeriestraat 3A
1850 Grimbergen
België
Telefoonnummer +32 2 210 56 86 E-mailadres [email protected] Website belimo.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details