Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Terug naar overzicht

BIO Benelux

Bio Benelux biedt u de totaaloplossing in uw passieve brandbeveiliging!

Eén van de belangrijkste principes van de brandpreventie in gebouwen berust op compartimentering. Dit principe heeft tot doel het verspreiden van brand naar aangrenzende vertrekken te vertragen. De openingen en doorvoeringen doorheen wanden van leidingen vormen in de compartimentering een zwak punt. Daarom dient men bijzondere voorzorgsmaatregelen te treffen om te vermijden dat rook, hete gassen en vlammen zich langs deze zwakke plekken naar de aangrenzende compartimenten zouden verspreiden en aldus het vuur in het gebouw zouden verergeren.

Het Koninklijk Besluit van 7 juli 1994 met de basisnormen inzake de preventie van brand en ontploffing bepaalt dat “doorvoeringen doorheen wanden van leidingen voor fluïda of voor elektriciteit de vereiste weerstand tegen brand van de bouwelementen niet nadelig mogen beïnvloeden.”

Bio Benelux levert al 20 jaar brandwerende isoleersystemen op maat voor alle toepassingen in de industrie en utiliteitssector en beschikt over een volledig gamma producten die inzetbaar zijn voor alle types van compartimentering.

Alle Bio Benelux bouwmaterialen zijn getest volgens de Belgische en Europese wetgeving en werden geproduceerd onder het ISO 9002 certificaat.

Wenst u meer te weten over Bio Benelux? Klik dan hier om meer informatie of een vrijblijvend gesprek aan te vragen.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Dumolinlaan 11a
B-8410 Kortrijk
Belgïe
Telefoonnummer +32 (0)56 70 50 32 E-mailadres info@biobenelux.be Website www.biobenelux.be

kaart

Gerelateerde artikelen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details