NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Terug naar overzicht

BRADY Corporation

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.

Installateurs zijn vaak onderweg. Daarom biedt Brady de professionals uit de elektrische industrie een compleet gamma mobiele labelingoplossingen aan. Brady-labels zijn ontworpen om jarenlang te blijven kleven, zonder daarbij aan leesbaarheid in te boeten. Alle labels van Brady kunnen daarenboven gecreëerd worden via gebruiksvriendelijke draagbare labelprinters die met één hand bediend kunnen worden. Dat zorgt voor maximale flexibiliteit op het terrein.

Daarnaast biedt Brady ook nog een gamma benchtopprinters aan die geschikt zijn voor het printen van grote volumes labels. Brady biedt totaaloplossingen voor de elektrische industrie en beschikt over het grootste aanbod aan identificatieproducten wereldwijd. Uit sectoronderzoek blijkt dat de Brady-systemen de kosten, veroorzaakt door downtime, kunnen terugdringen met 80%, terwijl het opsporen van fouten 75% sneller gaat en de installatie 20% sneller verloopt.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Industriële identificatie en signalisatie Adres Lindestraat 20
9240 Zele
België
Telefoonnummer +32 (0) 52 45 78 11 E-mailadres [email protected] Website nl.brady.be/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details