NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Terug naar overzicht

Deschacht

Wij staan klaar om samen te werken
Deschacht is een gespecialiseerde en gereputeerde groothandel in riolerings- en afvoerproducten, dak-, gevel- en isolatiematerialen en folies. Onze klanten zijn zowel bouwprofessionals als doe-het-zelvers. In ons aanbod vindt u de gekende merken maar ook een kwalitatief en groeiend private-labelgamma. Met acht filialen, ruim honderd werknemers en meer dan 15.000 producten is Deschacht een topspeler in zijn segment die letterlijk, dankzij de regionale spreiding in Vlaanderen en Wallonië, maar ook figuurlijk dicht bij zijn klanten staat. Samen realiseren we op jaarbasis een omzet van om en bij de 70 miljoen euro.

Onze missie:
Elke dag opnieuw bouwen we met veel passie, werkplezier en respect voor onze klanten aan de groei van ons bedrijf. Dat doen we door te differentiëren en te specialiseren op het gebied van Riolering & Afvoer, Dak, Gevel & Isolatie en Folies.
We onderscheiden ons door:
– brede expertise en doeltreffend technisch advies
– sterke regionale aanwezigheid
– ruime beschikbare voorraden
– eigen transport voor correcte en snelle leveringen
– eigen studiedienst
– e-commerce

PERSOONLIJKE BEGELEIDING
U kan steeds terecht bij onze medewerkers zowel telefonisch per fax of e-mail of aan de balie in onze toonzaal. Onze medewerkers helpen u graag met waardevol advies en begeleiden u bij uw keuze. Zonder twijfel uw beste waarborg op het welslagen van uw nieuwbouw- of renovatieproject.

STUDIEDIENST
Onze divisies Riolering & Afvoer beschikt over een eigen studiedienst. Een team van ingenieurs staat ter beschikking van onze klanten.

OPLEIDING
In samenwerking met onze leveranciers organiseren wij talrijke opleidingen en infosessies. Dit gebeurt zowel bij Deschacht als bij onze leveranciers. Zo staan er af en toe externe bedrijfsbezoeken op het programma. Ook onze medewerkers worden dagelijks opgeleid en verwerven zo de nodige technische kennis en specialisatie.

ONLINE WEBSHOP
Slimme bouwprofessionals doen hun bestellingen via de onlineshop van Deschacht. En ze hebben daar goede redenen voor:
– De onlineshop van Deschacht is altijd open. 24 uur op 24. 7 dagen op 7.
– Bestellen gaat eenvoudig en snel. U surft gewoon door de cataloog of u geeft het individuele artikelnummer in van het product dat u wenst te bestellen.
– U ziet meteen of het product op stock is en wanneer het leverbaar is.
– U beslist om het zelf af te halen of om het rechtstreeks te laten leveren op uw werf.
– U ontvangt 1 % extra korting op iedere onlinebestelling die u doet.
Daarenboven kunt u via de website uw eigen prijslijst opvragen. Indien u een login heeft kunt u uw nettoprijslijst opvragen, van de artikels of artikelgroepen die u kiest. Indien u geen login heeft, kan u een brutoprijslijst opvragen.

EIGEN TRANSPORT
Dagelijks doorkruisen onze gele vrachtwagens het ganse land om uw materialen stipt en probleemloos op de werf te krijgen. Deze korte levertijden dragen er toe bij dat uw werf geen vertraging oploopt.

GESPECIALISEERDE ZINKCENTRA
Wij hebben een uitgebreid gamma regenafvoersystemen in voorraad, buizen en goten compleet met alle accessoires en toebehoren. In onze gespecialiseerde zinkcentra plooien en snijden onze medewerkers goten en aansluitstukken op de juiste lengte en het gewenste formaat, terwijl u wacht. Daarnaast bieden we tal van andere producten zoals gevelbekledingsmaterialen, metaalplaten, lichtkoepels, dakramen… kortom, alles wat de dakdekker en de loodgieter nodig heeft voor een perfect uitvoering.

VERZAAGMOGELIJKHEDEN
Wenst u uw kunststofplaten op maat aangeleverd te krijgen, dan kunt u gebruik maken van onze verticale zaagtafel, waardoor wij u de gevraagde maat tot op de mm aanleveren.

EIGEN PRODUCTIE
Deschacht beschikt over eigen productiefaciliteiten voor zowel pvc als mdpe en hdpe putten.
Het dichtstbijzijnde Deschacht-filiaal? Ontdek het hier.
Online bestellen? Check onze webshop!
Algemene info: www.deschacht.eu

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Riolering Adres Antwerpsesteenweg 1068
9041 Oostakker
België
Telefoonnummer +32(0)9 355 74 54 E-mailadres [email protected] Website deschacht.eu

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details