NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Terug naar overzicht

Dristeem Belgium

Dristeem bevochtiging voor een gezonder en beter klimaat

Dristeem is reeds sinds 1965 fabrikant van hoogstaande en betrouwbare luchtbevochtigingssytemen.

Onze missie omvat een klantvriendelijke dienstverlening met een gamma van kwaliteitsvolle producten voor een optimale en precieze vochtigheidscontrole in tal van HVAC toepassingen.

Met Dristeem Belgium of kortweg DSH heeft Dristeem nu ook een eigen filiaal op de Belgische en Luxemburgse markt. Met een studiedienst, verkoopsdienst en technische dienst beschikt Dristeem Belgium over een volledig pakket om elk project met betrekking tot luchtbevochtiging op maat van de klant te kunnen aanbieden.

Dristeem Belgium is vooral actief in ziekenhuizen, musea, kantoren, farmaceutische industrie, chemische nijverheid, enz… maar werkt ook in projecten voor banken of overheden. “Overal waar de luchtvochtigheid een belangrijk issue is, komen onze oplossingen van pas”. Vooral in de koude wintermaanden is de omgevingslucht heel droog, en dan wordt de lage luchtvochtigheid een gezondheidsprobleem of kan een negatieve invloed zijn bij de verwerking van vochtgevoelige producten.

Voor de autonome stroomproductie (drukloze stoom) bieden onze elektrische, gasgestookte of stoom-tot-stoom stoombevochtigers een oplossing van elke vorm van energiebron.

De verdeling van de stoom kan via een enkelvoudige stoom verdeelbuis of een systeem van meerdere verschillende buizen (Rapidsorb of Ultrasorb). Het aantal stoomverdeelbuizen bepaalt de stoomabsorptielengte en kan worden beperkt tot 150 mm. Het tijdperk van de langere AHU secties, nodig voor de stoombevochtiging, ligt gelukkig ver achter ons. Ook uniek voor Dristeem zijn onze hoog-rendement geïsoleerde stoomverdeelbuizen, welke bijdragen tot een energiebesparing tot 85%, een lagere warmteoverdracht en minder condensaatverlies.

Soms is stoom-op-druk aanwezig en zijn onze stoomverdeelpanelen de perfecte oplossing voor een rechtstreekse stoominjectie in de luchtbehandelingskast of luchtkanaal. Elk verdeelpaneel is voorzien van een modulerend stoomventiel voor een accurate vochtigheidsregeling.

Maatwerk is het sleutelwoord : in functie van beschikbare afmetingen, maximaal toegelaten stoomabsorptielengte, luchttemperatuur, capaciteit kg/h, enz…worden de stoombevochtiger en/of stoomverdeling in ons eigen softwareprogramma berekend waardoor Dristeem u de garantie verzekerd voor een steeds optimale en bedrijfszekere werking en regeling van uw luchtbevochtiging !

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

Businesspeople working and maintaining social distance on a sofa in a modern office

Very realistic 3D rendering of a modern corporate office in white, blue and yellow

algemene informatie

Services Luchtbevochtigingssystemen Adres Grote Hellekensstraat 54B
3520 Zonhoven
België
Telefoonnummer +32 11 666 880 E-mailadres [email protected] Website dristeembelgium.be btw nummer BE 0669 612 477

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details