Ook adverteren op Installatieenbouw.be? Neem hier contact met ons op.
+32 50 36 81 70 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug naar overzicht

FACQ

In het Groene Huis van FACQ worden acht thema’s in de kijker gezet:

1. De verwarmingselementen omvatten als oplossing klassieke radiatoren of sierradiatoren en vloerverwarmingssystemen. Nieuwe radiatoren verbruiken zeer weinig water en maken dus een besparing mogelijk van rond de 15%. De nadruk ligt ook op de optimale combinatie van vloerverwarming en radiatoren.

2. De ketels zijn goed voor 35% besparing op de factuur. FACQ biedt meerdere modellen van verschillende fabrikanten aan, zoals Bosch, Vaillant, Bulex of Remeha.

3. Tot 75% van de noodzakelijke energie wordt uit de natuur gehaald. FACQ biedt meerdere oplossingen om deze duurzame energiebronnen te benutten: warmtepompen lucht-water, warmtepompen bodem-water of hybridewarmtepompen, thermodynamische boilers, enz. Deze oplossingen maken een besparing mogelijk van bijna 60% op warm water en 35% op verwarming.

4. De oplossingen van FACQ garanderen ook een betere ventilatie van de woning: systeem C, systeem D of badkamerventilatoren. Ze maken een warmteterugwinning tot 90% mogelijk.

5. FACQ stelt ook verschillende oplossingen voor langs de ene kant voor de individuele regeling van de verwarming, aangepast aan ieders persoonlijke leven dankzij een geconnecteerde thermostaat, en langs de andere kant voor de warmwaterregeling dankzij een geconnecteerde boiler. Met de juiste temperatuurregeling kan wel 15% energie bespaard worden.

6. In de portefeuille van beschikbare oplossingen bij FACQ zitten tevens intelligente oplossingen voor een grotere veiligheid inzake waterverbruik. De Grohe Sense Guard of het veiligheidssysteem Honeywell Lyric zijn ideaal om waterschade tegen te gaan.

7. FACQ biedt ook oplossingen voor waterbehandeling, met filters en waterontharders van BWT.

8. Regenwaterrecuperatie maakt een energiebesparing mogelijk van 71 liter water per dag per persoon. FACQ biedt oplossingen aan van de merken Grundfos en Wilo.

Steunend op haar 140 jaar expertise zorgt FACQ aanhoudend voor vernieuwende tools om zowel particulieren als professionelen in de sector te helpen bij de inrichting van hun sanitair of hun systemen voor verwarming, ventilatie en regenwaterrecuperatie.

 

bedrijfsvideo

algemene informatie

Adres Leuvensesteenweg 561
1930 Zaventem
België
Website hetgroenehuisfacq.be/nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details