NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Terug naar overzicht

GEWISS Benelux

Onze geschiedenis heeft ons meegenomen op een lange, ondernemende reis, die begon met een briljant idee voor een product en houdt vandaag nog niet op, gedreven door ons vermogen om ons de wereld van morgen voor te stellen. Het bedrijf is opgericht met ontwikkeling als constante focus van het management, maar ook met het engageren van onze mensen in een project waarin elk individu betrokken is bij elk onderdeel van ons bedrijf, het nemen van verantwoordelijkheid voor elke actie en het streven naar samenwerking, om steeds de drive te vinden om nieuwe horizonten te bereiken.

Missie

GEWISS heeft zich altijd gericht op het verbeteren van de kwaliteit en de dagelijkse beveiliging door middel van nieuwe, futuristische oplossingen: innovatie is de strategie die het heeft gekozen en biedt producten en diensten die tegemoet komen aan en inspelen op behoeften. van de hedendaagse samenleving.

Kwaliteit en milieu

GEWISS heeft altijd naar de toekomst gekeken om de dynamiek en energie te vinden die nodig zijn om zijn ontwikkelings- en onderzoeksplannen uit te voeren. Verder kijkend, heeft het bedrijf altijd geloofd in investeringen in menselijke hulpbronnen en technologie, in vastgoed en logistiek, om klaar te zijn om nieuwe uitdagingen aan te gaan, naar nieuwe horizonten. als een constante factor van management “en” verder kijken dan het succes van morgen opbouwen “zijn de hoekstenen van de GEWISS-cultuur, het centrum van al zijn organisatorische, informatieve en productieve processen. Deze hoekstenen zijn ook een noodzakelijke voorwaarde voor eindeloze experimenten en het zoeken naar meer efficiëntie in interne en externe stromen. De richtlijnen van het kwaliteits-, veiligheids- en milieubeleid van GEWISS zijn afgeleid van wat hierboven is beschreven.

https://www.joinon.com/ww/en

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Elektriciteit Adres Wiedauwkaai 80 B
9000 Gent
België
Telefoonnummer +32 9 232 27 30 E-mailadres gewiss-be@gewiss.com Website gewiss.com/be/nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details