NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Terug naar overzicht

Griffon

Griffon, onderdeel van Bison International, is wereldwijd leverancier van hoogwaardige oplossingen voor lijmen, afdichten, smeren en solderen. Griffon hecht veel belang aan innovatie en continue productverbetering. Een perfect eindresultaat voor de klanten begint met de juiste werking van de producten.

Vanaf de eerste ontwikkelfase staan de wensen van de markt centraal. Kwaliteit is het overtreffen van verwachtingen. Dat ziet Griffon als een uitdaging en zeker ook als een plicht, waarin duurzaamheid een belangrijke rol speelt.

Griffon is dé lijm- en onderhoudsspecialist voor de vakman. Veel producten zijn voorzien van toonaangevende keuren, zoals KOMO en KIWA. Met een compleet hoogwaardig assortiment voor professionals is de beste oplossing voor elke klus altijd beschikbaar. Bekende producten zijn de Poly Max montagelijmen®, houtconstructielijmen, diverse PVC-lijmen en soldeermiddelen.

Innovatie staat bij Griffon hoog in het vaandel. Bestaande producten worden voortdurend verbeterd, zodat ze niet alleen beter werken, maar ook vriendelijker zijn voor de gebruiker en het milieu. Door middel van uitgebreide research en nauw contact met de eindgebruiker introduceert Griffon keer op keer innovatieve oplossingen voor knellende problemen.

Griffon, verbonden met vakwerk!

algemene informatie

Services Lijmen & afdichten Adres Excelsiorlaan 27, B3
1930 Zaventem
België
Telefoonnummer +32 (0)3 7109292 Website griffon.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details