NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Terug naar overzicht

Honeywell

Honeywell: innovatie, kwaliteit & klantgerichtheid
Honeywell staat voor innovatieve intelligentie in eenvoudig te bedienen producten. Betrouwbaar, duurzaam, energiebesparend én milieuvriendelijk.

Honeywell is een sterke onderneming met internationale allure. Opgebouwd uit diverse dynamische divisies houdt Honeywell zich actief bezig met het ontwikkelen van innovatieve systemen, producten en diensten voor automatiserings- en beveiligingsoplossingen in industrie, woningen en gebouwen. Naast producten voor de meet- en regeltechniek ontwikkelt Honeywell producten voor de luchtvaart, de automobielindustrie, energie opwekkingsystemen, speciale chemicaliën, kunststoffen en geavanceerde elektronische materialen.

Honeywell is gevestigd in Diegem, Herentals, …..

De naam Honeywell staat voor kwaliteit en klantgerichtheid. Ons continue streven naar perfectie en innovatie is kenmerkend voor de totale onderneming.

Comfort is onze drijfveer
Een rijke geschiedenis. Een rijke toekomst.
Honeywell kent een rijk verleden. Een verleden dat de weg vrij gaf naar een veelbelovende toekomst.

Vanaf de uitvinding van de eerste eenvoudige regelaar in 1885 is het Amerikaanse Honeywell uitgegroeid tot vooruitstrevende producent en leverancier van de meest uiteenlopende meet- en regeltechniek. Al snel werd de naam Honeywell verbonden aan kwaliteit, vindingrijkheid en vernieuwing en werd de ene na de andere innovatie op de markt gebracht.

In 1934 opende Honeywell het eerste kantoor in Nederland. Hiermee was de eerste vestiging van de onderneming buiten Noord-Amerika een feit. Honeywell was één van de eerste Amerikaanse bedrijven die zich in Nederland vestigden. Vrijwel vanaf het begin werd er vanuit Nederland ondersteuning gegeven aan verkoopactiviteiten in heel Europa.

Honeywell is dankzij de fusie met het grote Allied Signal concern momenteel één van de grootste, toonaangevende bedrijven in de wereld.

Honeywell Comfortproducten. Altijd een warm welkom.
De divisie Comfortproducten van Honeywell Nederland ziet comfort niet als toegevoegde waarde maar als levensstijl. Het complete productportfolio van deze dynamische divisie is ontworpen om comfort een nieuwe dimensie te geven.

Technische en praktische aspecten zijn samengevoegd tot ideale combinaties, die bij uitstek geschikt zijn voor de drukte en diversiteit van het moderne leven. Neem nu onze zelfdenkende kamerthermostaten of ons op afstand te bedienen woningautomatiseringssysteem Hometronic. Innovatieve intelligentie in eenvoudig te bedienen producten. Betrouwbaar, duurzaam, energiebesparend én milieuvriendelijk.

Een veelzijdigheid die perfect beantwoordt aan uw persoonlijke wensen op het gebied van warmte, comfort en veiligheid. In wonen en werken. Want uw comfort is onze drijfveer.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Automatisatie Adres Hermes Plaza | Hermeslaan 1H
1831 Diegem
België
Telefoonnummer 02- 728.2386 E-mailadres info.home.control.be@honeywell.com Website honeywell.com/nl-be/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details