Ook adverteren op Installatieenbouw.be? Neem hier contact met ons op.
+32 50 36 81 70 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug naar overzicht

Hotbath

Italiaanse perfectie

Het succesverhaal van Hotbath begon met fonteinkraan Dude, maar groeide al snel uit tot een complete serie kranen. Inmiddels bestaat het assortiment uit badkamer-, toilet- en keukenoplossingen voor elke stijl. Met maar liefst zeventien series, waarvan veertien kranenseries en een uitgebreide lijn met accessoires is er voor ieder wat wils.

De productie van de kranen en accessoires vindt plaats rond het Ortameer in Italië. Hier zijn simpelweg de beste kraanspecialisten ter wereld gevestigd. Zij staan bekend om hun jarenlange ervaring in metaalbewerking, verchromen, thermostaat technologie en assemblage.

Duurzaam

Onze producten zijn energiebesparend en duurzaam, dankzij het Flower Power System en het EcoAir System. Het Flower Power System zorgt er voor dat de kranen koud water geven in de neutrale stand. Zo gaan de kranen dus ongemerkt zuinig om met warm water. Verder zorgen bijna al onze douchesets voor een waterbesparing tot wel 50% dankzij het innovatieve EcoAir System.

Hoogwaardige techniek

Ook zijn vrijwel al onze kranen uitgevoerd met kwalitatief hoogwaardige binnenwerken van Flühs Drehtechnik. ’s Werelds meest innovatieve bedrijf op het gebied van binnenwerken. Je krijgt van ons dan ook maar liefst 10 jaar garantie op de binnenwerken van Flühs! Daarnaast onderscheiden onze kranen zich door het revolutionaire 3 + 3 inbouwsysteem. Deze kranen kunnen op maar liefst drie verschillende manieren gemonteerd worden.

algemene informatie

Adres Jan van Galenstraat 25
3115 JG Schiedam
Nederland
Telefoonnummer +31(0)70 399 42 31 E-mailadres Info@hotbath.nl Website hotbath.nl

kaart

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details