Ook adverteren op Installatieenbouw.be? Neem hier contact met ons op.
+32 50 36 81 70 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug

Ideal Standard

Ideal Standard International is één van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige badkameroplossingen voor residentiële, commerciële en gezondheidszorg gebouwen.

Door de nieuwste technologieën te gebruiken en te werken met designers van wereldklasse, focust het bedrijf zich op het ontwikkelen van innovatieve badkameroplossingen, inclusief badkamerporselein, kranen, baden, douches, meubels en accessoires.

DE EXPERTISE WAAR EXPERTEN OM VRAGEN
Al decennia lang hebben we architecten, aannemers, klanten en installateurs wereldwijd voorzien van baanbrekende producten, zoals het randloze toilet of de ultra-platte douchebak. Maar de markt is nog nooit veeleisender geweest dan vandaag.

Uw klanten en eindgebruikers vragen een grotere duurzaamheid en nog betere prestaties. Ze vragen een mooi en licht ontwerp. Bij het ontwerpen houden wij de eisen die het moderne leven stelt in gedachten: we streven naar nog hogere niveaus van efficiëntie, naar elegant en esthetisch ontwerp.

WE ONTWIKKELEN EN INNOVEREN
De toonaangevende innovaties van Ideal Standard hebben al meer dan 100 jaar de stempel gedrukt op de sanitaire industrie. Dankzij onze vakkennis in zowel porselein als kranen, ontwerpen en leveren wij kwalitatief hoogstaande badkamers.

Het is onze taak om experten zoals u te inspireren. We weten immers dat uw klanten een grotere efficiëntie, een optimale hygiëne en een nog betere gebruikservaring wensen. We werken samen zodat u toegang krijgt tot de nieuwste technologieën en we helpen u graag bij het vinden van het gepaste antwoord, ongeacht de productcategorie of de toegevoegde waarde.

Onze missie is om de professionals met onze expertise in water te helpen en om u inzichten en oplossingen te bieden die uw business kunnen bevorderen. Dat is immers de expertise waar professionelen om vragen.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Adres Ikaroslaan 18
1930 Zaventem
België
Telefoonnummer +32 2 3256600 E-mailadres issalesbelgium@idealstandard.com Website http://www.idealstandard.be

kaart