Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Terug naar overzicht

JUDO BeNeLux

Bij JUDO, traditie ontmoet innovatie

En dat is al zo sinds 1936.

JUDO is al 85 jaar een pionier op het gebied van waterbehandeling. Het succesconcept van ons familiebedrijf: investeren in de toekomst, dynamisch zijn, nieuwe wegen zoeken – en trouw blijven aan onze Zwabische wortels. Wij lanceren regelmatig oplossingen op de internationale markt die een beslissende invloed hebben op onze industrie.

Onze visie: Water in perfectie

Als Zwabisch familiebedrijf zijn waarden als betrouwbaarheid, gevoel voor traditie en partnerschap voor ons bijzonder belangrijk. U staat centraal in alles wat we doen. Onze klant. Wij hebben het tot onze taak gemaakt om uw tevredenheid te garanderen. Als lid van de JUDO-familie profiteert u van onze jarenlange ervaring, van onze diepgaande kennis van de sanitair-, verwarmings- en airconditioningindustrie en van de betrouwbaarheid en knowhow van een internationale, innovatieve en gerenommeerde specialist op het gebied van waterbehandeling.

Een andere factor die JUDO kenmerkt, is onze vindingrijkheid. Julius Dopslaff registreerde zijn eerste octrooien meteen na de oprichting van het bedrijf in 1936. Vandaag kunnen we terugblikken op talrijke uitvindingen die een beslissende invloed hebben gehad op de waterzuivering. Ondanks onze successen in het verleden hebben wij altijd onze blik op de toekomst gericht gehouden. Het is onze ambitie om de waterbehandeling voortdurend vooruit te helpen met nieuwe producten en technologieën, om een reële technische meerwaarde te creëren en die te vertalen in praktische oplossing

algemene informatie

Adres Laarbeeklaan 72 A1
1090 Jette
Belgique
E-mailadres info.benelux@judo.eu Website judo.eu/nl-be/

kaart

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details