NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Terug naar overzicht

KSB Belgium

Altijd op zoek naar innovatie, KSB gaat verder en verder!

Met een brede scala van pompen en afsluiters is KSB Belgium gespecialiseerd in totaaloplossing voor de meeste toepassingen. Gedurende de gehele levenscyclus van uw installatie kunt u vertrouwen op gedegen technisch advies, intelligente automatisering en betrouwbare service. Kortom, KSB Belgium verkoopt niet alleen pompen en afsluiters, KSB gaat verder!

Als klant vindt u bij KSB Belgium een sterke en competente partner die u op lange termijn zal ondersteunen. KSB Belgium biedt hoogwaardige producten en een eersteklas klantenservice. KSB Belgium ontwerpt, plant, adviseert, optimaliseert, installeert, repareert en onderhoudt uw systeem volgens uw wensen. KSB Belgium is actief in vele sectoren en toepassingen. Of het nu gaat om pompen, afsluiters, service (service, reparatie, onderhoud) of automatiseringsoplossingen: de toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos.

Betrouwbaarheid, reactievermogen & nabijheid: overal in België

KSB ontwikkelt en biedt oplossingen en diensten op maat aan. KSB Belgium en KSB SupremeServ ondersteunen hun klanten als competente regionale partner.

KSB Belgium heeft een verkoopkantoor in Waver en KSB SupremeServ heeft twee werkplaatsen, één in Waver en één in Sint-Gillis-Waas.

KSB – een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van industriële afsluiters en pompen

KSB werd in 1871 in Frankenthal (Duitsland) opgericht en is al meer dan 100 jaar een van de toonaangevende fabrikanten van pompen en industriële afsluiters. Met meer dan 15.500 medewerkers wereldwijd en eigen verkoop- en servicevestigingen en productielocaties ontwikkelt en produceert KSB-maatwerk-pompen voor de meest uiteenlopende toepassingen.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Pompen Adres Rue de l’Industrie 3
1301 Wavre / Bierges
België
Telefoonnummer +32 (0)10 435 211 E-mailadres InfoBE@KSB.com Website ksb.com/nl-be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details