NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Terug naar overzicht

Panasonic heating & cooling solutions

Verwarming- en koelingsoplossingen voor vandaag en morgen

Efficiënter omgaan met energie is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor de planeet. Bij Panasonic zijn we toegewijd aan het leveren van innovatieve oplossingen op het gebied van verwarming, airconditioning en commerciële koeling. Sinds 1958, toen we onze eerste airco voor woningen lanceerden, zijn we blijven investeren in HVAC-oplossingen die gebruikers het gewenste comfort bieden.

Warmtepompen voor Duurzaam Comfort

Onze warmtepompen hebben hun effectiviteit bewezen, zelfs onder extreme omstandigheden zoals vriesweer in Scandinavië. Met onze ‘Aquarea’-serie kunnen we voldoende energie halen uit de buitenlucht, zelfs bij temperaturen tot -28°C, om woningen en kantoorgebouwen te verwarmen. Deze warmtepompen zijn niet alleen efficiënt in verwarming, maar kunnen ook koelen en sanitair warm water leveren. Dankzij een gebruiksvriendelijke app kunnen klanten hun systeem eenvoudig beheren en storingen snel identificeren.

Mens- en milieuvriendelijk

Bij Panasonic streven we naar milieuvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Onze toestellen maken gebruik van koudemiddelen met een lage milieu-impact, zoals R290 en R32, zodat we tegen 2050 aan onze milieudoelstellingen kunnen voldoen. Daarnaast investeren we in geavanceerde technologieën zoals NanoeX voor luchtreiniging. We vinden het belangrijk dat iedereen, ongeacht het project, in een gezond binnenklimaat kan werken of leven.

algemene informatie

Services KoelsystemenHVAC Adres Dok Noord 3A/404
9000 Gent
België
Website www.aircon.panasonic.eu

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details