Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Terug naar overzicht

prado | invisible home technology

prado, de West-Vlaamse (Veurne) onderneming achter Thibault Renson, ontwikkelt slimme combinaties voor zowel architect als installateur. De combinatie van meerdere producten in één zorgt voor meer rust aan het plafond, en bij uitbreiding: meer rust in huis.

Better together

Een combinatieproduct biedt naast esthetische voordelen ook voordelen op vlak van efficiëntie en duurzaamheid. Zo is er slechts één installatieproces nodig met minder bekabeling, wat de installateur tijd bespaart op de werf. Daarnaast is er minder materiaal nodig en verbruiken 2-in-1 producten minder.

Show what you want, hide what you need

Light + ventilation combineert ventilatie met een design verlichtingsarmatuur. Het ventiel is hierdoor niet langer zichtbaar aan het plafond. Werkt met elk ventilatiesysteem (Duco, Renson …). Verkrijgbaar in verschillende versies en afwerkingen.

Lights up when you’re there, shuts down when you’re gone

Light + motion is de combinatie van een inbouwspot met een, voor het eerst, volledig onzichtbare bewegingssensor (PIR). Licht automatisch op als je de kamer binnenwandelt, en gaat al even automatisch weer uit als je weg bent. Door de master/slave functie sluit je gemakkelijk meerdere apparaten aan. Light + motion is ook verkrijgbaar met ventilatie: light + motion + ventilation, better together.

Ontdek de volledige collectie armaturen (met/zonder ventilatie of bewegingssensor) op prado.eu.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Contacteer ons.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Adres Handelsstraat 19
8630 Veurne
België
Telefoonnummer +32 58 23 00 22 E-mailadres hello@prado.eu Website prado.eu

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details