NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Terug naar overzicht

Rexel Belgium

Rexel is de globale marktleider in de distributie van elektrisch materiaal en oplossingen voor de industriële, residentiële en tertiaire markt.

In hun indrukwekkend productaanbod vindt u het meest innovatieve op het gebied van elektrisch materiaal, verlichting, multi energie (laadpalen, zonnepanelen, …), beveiliging, data, kabels & kabelgoten, tools en white & brown materiaal.

De missie van Rexel bestaat eruit alle spelers in de energiewereld permanent te begeleiden en hen te helpen om waarde te creëren en hun activiteiten te optimaliseren. De Rexel specialisten in de verschillende divisies worden continu opgeleid door onze partners en geven de klanten graag verder advies en technische ondersteuning bij hun aankoop. Zij weten de klanten met hun technische knowhow te helpen bij de uitwerking van een volledig project, bijvoorbeeld een project in laadpalen of KNX, een lichtstudie voor een kantoor, een residentiële woning, een industrieel gebouw, …  uitgewerkt in 3D en volledig gestuurd met o.a. DALI.

Dit alles maakt van Rexel een drijvende kracht voor de sector. Een betrouwbare, competente partner die de juiste logistieke keuzes maakt en die steeds dicht bij u staat. Daar kunt u ons op vertrouwen!

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Elektriciteit Adres Zuiderlaan 91
1731 Zellik
België
Telefoonnummer +32 (0)2 482 48 48 E-mailadres [email protected] Website rexel.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details