Ook adverteren op Installatieenbouw.be? Neem hier contact met ons op.
+32 50 36 81 70 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug

Sanutal

Sanutal is een Belgische producent en verdeler van HVAC producten met een “Made in Belgium” label. Al meer dan 25 jaar is het doel van ons bedrijf om een flexibele partner te zijn in innovatieve projecten.

Gaande van flexibele slangen voor sanitair, verwarming en gas tot een complete zonne-thermische oplossing met zonnecollectoren en last but not least onze eigen productie van gegalvaniseerde ventilatie kanalen en ventilatietoestel type D.

Sanutal Solar
Sinds 15 jaar is Sanutal een erkende verdeler van het TiSun assortiment in België. Enkele referenties zijn het NAVO gebouw en Europees parlement in Brussel, Kasteel van prinses Astrid en het Prinses Elisabeth station in Antarctica.

Als extra ondersteuning voor de aannemer beschikt Sanutal over een eigen roofing service waarbij we de taak van de aannemer overnemen om de zonnecollectoren-en panelen te plaatsen op het dak.

Sanutal Air
In de afgelopen jaren is Sanutal zich meer en meer beginnen specialiseren in ventilatie. In 2015 zijn we gestart met een eigen productie van gegalvaniseerde ventilatie kanalen en de ontwikkeling en productie van ons eigen ventilatie toestel type D.

Ook hierbij zorgen we voor een uitstekende ondersteuning aan de groothandel en installateur door hen te voorzien van gedetailleerde materiaallijsten en op maat gemaakte legplannen in 2D en 3D.

Sanutal Concrete
Als kers op de taart zijn we 2 jaar geleden gestart met een eigen productie van vaste en flexibele bekistingsbuizen die gebruikt worden in prefab en andere bouwelementen.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Herentalsesteenweg 85
2280 Grobbendonk
België
Telefoonnummer +32 (0) 3 355 21 00 E-mailadres info@sanutal.be Website http://www.sanutal.be

kaart