NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Terug naar overzicht

Spelsberg Belgium

Innovatie en traditie komen samen – 119 Jaar Spelsberg

Wie vertrouwt op Spelsberg, vertrouwt op de beste. Want hier vind je geconcentreerde behuizingsdeskundigheid met meer dan een eeuw ervaring. Spelsberg is een marktleider in de elektro-industrie met 118 jaar ervaring op het gebied van elektro-installatie en behuizingstechniek.

De grote innovatiekracht van het familiebedrijf komt tot uiting in veel octrooien en zorgt voor oplossingen die snel en eenvoudig geïnstalleerd kunnen worden en inspireren door hun levensduur en onderhoudsvriendelijkheid. De ontwikkelaars hebben daarbij niet alleen oog voor de huidige standaardpositie, maar ook voor nieuwe markten en trends in de energie- en gebouwentechniek.

Het resultaat zijn producten en systemen die steeds voorliggen op de stand van de techniek en overtuigen door slimme details en een eerlijke prijs. Vooral op het gebied van veiligheid verleggen wij telkens weer de grenzen. Het waren nieuwe producten zoals de brandwerende WKE-aftakdozen met functiebehoud of de halogeenvrije aftakdozen uit de Rode Reeks, waarmee Spelsberg als innovator nieuwe wegen insloeg en de installatietechniek een stuk verder ontwikkelde.

Volgens een onderzoek onder ambachtslieden kent en gebruikt 90% van alle verwerkers producten van Spelsberg en is daar tevreden over. De onderneming is wereldwijd met eigen dochterondernemingen en verkooppartners actief, produceert consequent in Duitsland en heeft in zijn vestigingen en dochterondernemingen in totaal ongeveer 450 medewerkers.

Momenteel omvat het assortiment van de Duitse traditionele onderneming ruim 5.000 voor iedereen beschikbare artikelen, waaronder aftakdozen, modulaire verdelers, behuizingen voor klemmenblokken, meterbehuizingen en industriële behuizingen.

Bovendien is Spelsberg een gewaardeerd deskundig adviseur, wanneer het uitdagende vraagstellingen en behuizingen betreft. Spelsberg bundelt daartoe de volledige, noodzakelijke knowhow onder een dak en voert alle stappen van de prototypebouw en de individuele aanpassing tot en met de elektrotechnische ontwikkeling en uitrusting van klantspecifieke complete systemen zelf uit.

Spelsberg

Veilig. inspirerend. groen

Dat is ons ideaal, dat wij op alle niveaus van ons handelen gestalte geven.

Niet alleen de eindverbruiker profiteert van veilige producten die doen wat ze beloven. Alle procesfases van het advies, het opmaken van de offerte en de levering tot en met de service dragen ertoe bij, dat onze partners zich bij ons op hun plek weten.

Ons uitgangspunt is steeds dat de verwerker de producten snel en eenvoudig kan monteren, de distribiteur het goed kan opslaan en steeds snel beschikbaar heeft en dat wij het zoeken, bestellen en opslaan vereenvoudigen door modulaire concepten en toegevoegde accessoires.  Spelsberg houdt overigens alle kernproducten op voorraad en verstuurt deze binnen 24 uur. Dankzij onze zeer effectieve productie kunnen wij onze opslagplaatsen binnen een dag weer bijvullen. Ook het naleven van toegezegde afspraken, het testen van gegarandeerde eigenschappen in ons eigen laboratorium of een razendsnelle eerste bemonstering binnen 48 uur geven planners, handelaren en verwerkers een veilig, goed gevoel.

Onze missie – uw gemak

Het onze klanten elke dag gewoon gemakkelijker maken – dit is onze missie van begin af aan. Wij zitten niet te denken aan bevoegdheden en afdelingsgrenzen – iedereen bij ons draagt verantwoordelijkheid en is toegewijd aan dit doel, opdat uiteindelijk alles past en er even snelle als creatieve oplossingen gevonden worden.

Alleen maar goed zijn is voor ons niet genoeg – wij willen steeds de leiding hebben en nieuwe, innovatieve oplossingen vinden. Die passie is aanstekelijk. Ons enthousiasme ook aan onze klanten te laten voelen – dat is onze visie.

In elk opzicht groen

Groen is voor ons niet alleen de kleur van ons logo – groen staat bij Spelsberg ook voor duurzaamheid en het sparen van resources. Al vele jaren werken wij met producten zonder het gebruik van stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid en wij hebben als eerste fabrikant speciaal voor duurzame energieën oplossingen ontwikkeld en houden bij alle processen steeds de effecten op het milieu in het oog, wat is gedocumenteerd door de certificering van het milieumanagementsysteem DIN EN ISO 14001.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Elektro-installatieBehuizingstechniek Adres Tiensesteenweg 36
3000 Leuven
België
Telefoonnummer +32 (0)2 486 75 75 E-mailadres sales@spelsberg.be Website spelsberg.be/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details