Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Terug naar overzicht

Spelsberg Belgium

Innovatie en traditie komen samen – 118 Jaar Spelsberg

Wie vertrouwt op Spelsberg, vertrouwt op de beste. Want hier vind je geconcentreerde behuizingsdeskundigheid met meer dan een eeuw ervaring. Spelsberg is een marktleider in de elektro-industrie met 118 jaar ervaring op het gebied van elektro-installatie en behuizingstechniek.

De grote innovatiekracht van het familiebedrijf komt tot uiting in veel octrooien en zorgt voor oplossingen die snel en eenvoudig geïnstalleerd kunnen worden en inspireren door hun levensduur en onderhoudsvriendelijkheid. De ontwikkelaars hebben daarbij niet alleen oog voor de huidige standaardpositie, maar ook voor nieuwe markten en trends in de energie- en gebouwentechniek.

Het resultaat zijn producten en systemen die steeds voorliggen op de stand van de techniek en overtuigen door slimme details en een eerlijke prijs. Vooral op het gebied van veiligheid verleggen wij telkens weer de grenzen. Het waren nieuwe producten zoals de brandwerende WKE-aftakdozen met functiebehoud of de halogeenvrije aftakdozen uit de Rode Reeks, waarmee Spelsberg als innovator nieuwe wegen insloeg en de installatietechniek een stuk verder ontwikkelde.

Volgens een onderzoek onder ambachtslieden kent en gebruikt 90% van alle verwerkers producten van Spelsberg en is daar tevreden over. De onderneming is wereldwijd met eigen dochterondernemingen en verkooppartners actief, produceert consequent in Duitsland en heeft in zijn vestigingen en dochterondernemingen in totaal ongeveer 450 medewerkers.

Momenteel omvat het assortiment van de Duitse traditionele onderneming ruim 5.000 voor iedereen beschikbare artikelen, waaronder aftakdozen, modulaire verdelers, behuizingen voor klemmenblokken, meterbehuizingen en industriële behuizingen.

Bovendien is Spelsberg een gewaardeerd deskundig adviseur, wanneer het uitdagende vraagstellingen en behuizingen betreft. Spelsberg bundelt daartoe de volledige, noodzakelijke knowhow onder een dak en voert alle stappen van de prototypebouw en de individuele aanpassing tot en met de elektrotechnische ontwikkeling en uitrusting van klantspecifieke complete systemen zelf uit.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Tiensesteenweg 36
3000 Leuven
België
Telefoonnummer +32 (0)2 486 75 75 E-mailadres sales@spelsberg.be Website spelsberg.be/

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details