Ook adverteren op Installatieenbouw.be? Neem hier contact met ons op.
+32 50 36 81 70 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug

Stabiplan

Stabiplan helpt haar klanten betere technische installaties te realiseren. Hoe? Dankzij Stabicad: innovatieve ontwerpsoftware voor de installatiewereld en technisch huisvestingsbeheer. Met Stabicad kan elke engineer technische installaties ontwerpen, visualiseren, controleren en optimaliseren. De Stabicad engineer draagt bij tot een efficiënte realisatie en een krachtig beheer van de installatie; dit dankzij een doordacht en gecontroleerd ontwerp en de juiste detaillering van de gebouwmodellen en -tekeningen. Kostenbesparing, kwaliteit en innovatie zijn het resultaat.
Onze kennis en interactie met de installatiewereld vormen de basis voor Stabicad for Revit en Stabicad for AutoCAD. Binnen Stabicad for AutoCAD kunt u met het Stabiplan DistributionModel ontwerpen, tekenen en visualiseren. Dit zorgt voor de integratie van rekenen en tekenen. Stabicad for Revit heeft in de userinterface dezelfde vormgeving en interactieve stijl als Stabicad for AutoCAD en is bedoeld voor het ontwerpen van installaties in een BIM-proces met een Revit gebouwmodel. De content in bibliotheken en templates is aangepast aan de materialen en normen van de lokale installatiesector. Dankzij de correcte implementatie en deskundige ondersteuning betekent Stabicad ook voor u een onmiskenbare meerwaarde!

Stabiplan ligt reeds sinds 1990 mee aan de basis van de ontwikkeling van CAD-software voor de installatietechniek zowel in Nederland als in België. Met meer dan 3.500 klanten en een dagelijkse gebruikersgroep van ruim 8.500 tekenaars is Stabiplan leider van dit marktsegment. Onze softwareontwikkeling vindt plaats in Nederland, maar ook in Roemenië: we ontwikkelen lokalisaties voor diverse landen, waaronder Frankrijk en Duitsland.

Stabiplan BVBA, de dochteronderneming van Stabiplan BV in Nederland, is actief in Vlaanderen en Wallonië en is de exclusieve distributeur van Stabicad in België. De medewerkers van Stabiplan BVBA zijn gekwalificeerd om deskundige support aan te bieden aan de Belgische gebruikers. Het bedrijf heeft een trainings- en supportcentrum in Antwerpen en is officieel erkend voor de KMO-portefeuille. De medewerkers zien er op toe dat de wensen van de gebruikers in België omgezet worden in nieuwe functionaliteit van de software.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Adres Duboisstraat 39, 2060 Antwerpen Telefoonnummer 03 289 01 01 E-mailadres info@stabiplan.be Website http://www.stabiplan.be

kaart