NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Terug naar overzicht

Swegon

Swegon maakt deel uit van Investment AB Latour, beursgenoteerd aan de Stockholm Stock Exchange. Swegon is over de hele wereld aanwezig en bezit 19 productielocaties in Europa, Noord-Amerika en India. Het bedrijf telt meer dan 3.000 werknemers en heeft een omzet van 600 miljoen euro.

In België en Luxemburg is Swegon al meer dan 15 jaar actief als professionele partner voor luchtbehandelingskasten, luchtroosters, klimaatbalken, woonhuisventilatie, chillers/warmtepompen & vraaggestuurde ventilatie.

Onze serviceafdeling telt 3 service engineers voor het uitvoeren van opstart, inbedrijfstelling, inspectie, onderhoud en reparatie op locatie. De technische binnendienst beantwoordt graag al uw technische vragen, maakt u een offerte voor reserve- of vervangstukken, en biedt onderhoudscontracten aan op maat.

Swegon staat in elke fase van uw project aan uw zijde zodat u de beste binnenwereld creëert, met de minste impact op de buitenwereld.

Bij alles wat we doen, laten we ons leiden door één enkel doel : gezonde, comfortabele en veilige binnenomgevingen mogelijk maken waarin mensen zich optimaal voelen, vandaag en morgen.

Feel good inside

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services HVAC Adres Chaussée de Tirlemont 102
5030 Gembloux
België
Telefoonnummer + 32 9 324 21 55 E-mailadres [email protected] Website swegon.com/nl-be/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details