Ook adverteren op Installatieenbouw.be? Neem hier contact met ons op.
+32 50 36 81 70 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug naar overzicht

Swegon

Swegon maakt deel uit van Investment AB Latour, beursgenoteerd aan de Stockholm Stock Exchange. De groep telt 16 productielocaties in 8 landen en 2500 werknemers, voor een totale omzet van 600 miljoen euro.

In België en Luxemburg is Swegon al meer dan 14 jaar actief als professionele partner voor luchtbehandelingskasten, luchtroosters, klimaatbalken, woonhuisventilatie, chillers/warmtepompen & vraaggestuurde ventilatie.

Onze serviceafdeling telt 3 service engineers voor het uitvoeren van opstart, inbedrijfstelling, inspectie, onderhoud en reparatie op locatie. De technische binnendienst beantwoordt graag al uw technische vragen, maakt u een offerte voor reserve- of vervangstukken, en biedt onderhoudscontracten aan op maat.

Mensen brengen het grootste deel van hun tijd binnenshuis door. Daarom hebben we een optimaal binnenklimaat nodig voor onze gezondheid, ons welzijn en ons geluk. Swegon staat in elke fase van uw project aan uw zijde zodat u de beste binnenwereld creëert, met de minste impact op de buitenwereld.

Feel good inside

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Chaussée de Tirlemont 102
5030 Gembloux
België
Telefoonnummer + 32 9 324 21 55 E-mailadres Info@swegon.be Website swegon.com/nl-be/

kaart

Gerelateerde artikelen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details