Ook adverteren op Installatieenbouw.be? Neem hier contact met ons op.
+32 50 36 81 70 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug naar overzicht

TraxGo

Als gespecialiseerde en ISO-gecertificeerde partner biedt Traxgo een unieke totaaloplossing aan voor het optimaliseren van de bedrijfsprocessen, enerzijds met een innovatief platform om in real-time informatie te verzamelen, anderzijds door het aanbieden van software om de klant inzicht te geven en kostenbesparingen te ondersteunen. Wij zijn als groeibedrijf dé referentie voor tracking van voertuigen, machines en materialen, monitoring van data en bedrijfssoftware.

Visie en waarden

Traxgo voert een modern personeelsbeleid dat aangepast is aan de noden van deze tijd. Ons motto klinkt dan ook “een organisatie met waarden kan alles verwezenlijken”. Onze bedrijfscultuur is m.a.w. gedreven door waarden en gefocust op de groei van onze onderneming. Dit natuurlijk volledig samen met onze medewerkers. Als “One Team” zetten we resultaatgerichtheid, dienstverlening en respect voorop. Onze 20 medewerkers zorgen er dagelijks voor dat onze klanten volgens die waarden gezocht en geholpen worden. Dat gaat om zowel marketing-, verkoop- en servicemedewerkers, als montage & onderhoud, boekhouding & administratie, R&D en het management.

TraxOne, een unieke totaaloplossing

Traxgo blijft innoveren en zet met het lanceren van een state-of-the-art planningstool voor servicebedrijven een volgende stap in de verdere uitbouw van de unieke totaaloplossing TraxOne.  Deze slimme en uiterst gebruiksvriendelijke software kan door servicebedrijven in uiteenlopende sectoren worden ingezet voor het volledige traject van planning tot en met facturatie, en verhoogt zo maximaal een efficiënte werking.

Contacteer ons, wij bekijken samen hoe we voor u een toegevoegde waarde kunnen betekenen.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Holstraat 44
8570 Anzegem
België
Telefoonnummer +32 56 49 35 87 E-mailadres sales@traxgo.be Website traxgo.be

kaart

Gerelateerde artikelen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details