Ook adverteren op Installatieenbouw.be? Neem hier contact met ons op.
+32 50 36 81 70 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug naar overzicht

Trayco®

Het Belgische Trayco® is sterk in het innoveren, produceren en vermarkten van van kabeldraagsystemen, maar we doen meer dan dat. We denken met u mee over de juiste producten, veiligheid, een efficiënte installatie enzovoort. Gebruiksgemak en total cost of ownership staan hierbij centraal. Het levert u niet alleen professioneel advies op maat op, maar ook tijdswinst, kostenbesparing en in sommige cases ook nieuwe kwaliteitsproducten uniek geproduceerd op maat van uw project.

Trayco® is op korte tijd uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sector van de kabeldraagsystemen. Het productgamma bestaat uit kabelbanen, draadnetten, kabelladders, montagesystemen, vrijstaande energiezuilen, het plug&play vloersysteem en solar oplossingen. Trayco® heeft ook aandacht voor een betere service. Dat kan door onze flexibiliteit op het gebied van producten en service, zo kunnen we leveren binnen de 24 uur. Installateurs, elektrotechnische groothandels, studiebureaus en andere voorschrijvende instanties behoren tot onze klanten.

Wat ons drijft? Passie! Het is een cliché dat we maar al te graag bevestigen. We gaan voor kwaliteit in producten, innoveren in onze constante zoektocht naar verbetering, adviseren omdat we trots zijn op ons vak en streven naar de beste resultaten, omdat we weten dat mond-tot-mondreclame het beste werkt. Het levert ons mooie projecten op in uiteenlopende sectoren en tot buiten onze landsgrenzen. Het Trayco® team deelt deze passie graag met u !

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Bedrijvenpark Coupure 5A
9700 Oudenaarde
België
Telefoonnummer 0032 (0)55 / 23 29 90 E-mailadres info@trayco.be Website trayco.be

kaart

Gerelateerde artikelen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details