NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Terug naar overzicht

Ubbink NV

Ubbink – Voorlopers in hart en nieren

We gaan niet achterover leunen. We handelen, verkennen en creëren elke dag samen om de toekomst van energie-efficiëntie, een gezond binnenklimaat en de bescherming van het gebouw te verwezenlijken. Wij zijn creatieve denkers met een ondernemersmentaliteit, gericht op het leveren van slimme producten en diensten waarop u kunt vertrouwen. Wij zijn oplossingsgericht, ruimdenkend en zelfkritisch, om ons allemaal een stap voor te blijven.

Ubbink maakt deel uit van Centrotec. Samen met zusterbedrijven Centrotherm, IVT en Sonnenstromfabrik zijn we Centrotec Industries, een divisie van Centrotec SE; een wereldwijd opererende onderneming die zich heeft gespecialiseerd in energie-efficiënte technologie voor gebouwen. Met dochterondernemingen in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Italië en het Verenigd Koninkrijk en een distributeursnetwerk dat de rest van Europa, Rusland, de Amerika’s, Australië en Nieuw-Zeeland bestrijkt, is Ubbink vertegenwoordigd in meer dan 50 landen. De Centrotec fabrieken bevinden zich in Nederland, Duitsland, de Verenigde Staten van Amerika en China.

Ventilatie
Ventilatie is de sleutel voor een gezond binnenklimaat. Betere isolatie en luchtdicht bouwen zijn goed voor de energienota, maar frisse luchttoevoer en de afvoer van vervuilde lucht zijn essentieel voor een gezonde leefomgeving. Van ontwerp tot uitvoering helpen wij je om comfortabele en gezonde woningen te creëren. Wij leveren totaaloplossingen en daar zijn we best trots op!

Energie
Milieubewust energie opwekken moet veilig gebeuren. Net als het afvoeren van rookgassen. Veiligheid is voor Ubbink prioriteit nummer 1. Ons hele programma is hierop afgestemd. Met innovatieve oplossingen voor alle energietechnieken.

Bouw
Woningen en systemen moeten goed presteren. Alleen als huizen water- en luchtdicht én goed geïsoleerd zijn, behouden zij hun warmte. Oplossingen om het binnen- en buitenklimaat van elkaar te scheiden en elementen op elkaar aan te laten sluiten vind je onder de pijler Bouw.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services HVAC Adres Jan Samijnstraat 9
9050 Gentbrugge
België
Telefoonnummer +32 9 237 11 00 E-mailadres [email protected] Website ubbink.com/be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details