NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Terug naar overzicht

VINCI Facilities

VINCI Facilities draagt zorg voor gebouwen, eindgebruikers en het milieu. Als onderdeel van de groep VINCI Energies, is VINCI Facilities een belangrijke speler op het gebied van Facility Management en Multi Technisch beheer. In België stelt VINCI Facilities meer dan 400 mensen te werk, goed voor een omzet van 68 miljoen in 2019.

VINCI Facilities biedt een volledige waaier aan onderhoudsdiensten, met inbegrip van het beheer en de exploitatie, systematische en voorwaardelijke correctief- en preventief, onderhoud. Dit alles volgens de reglementaire controles, keuringen en certificeringen.

Daarnaast biedt VINCI Facilities ondersteuning op lange termijn met facilitaire oplossingen op maat, dankzij haar expertise, haar uitgebreide netwerk en een ongeëvenaarde zin voor verantwoordelijkheid.

Wij beschikken over een ruime kennis en ervaring in verband met de volledige levenscyclus van gebouwen en hun uitbating zodat we samen met u maatoplossingen kunnen uitwerken die het beste passen bij de behoeften van uw organisatie en activiteiten.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Gebouwbeheer Adres Havenlaan 86C bus 201
1000 Brussel
België
E-mailadres [email protected] Website vinci-facilities.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details