Ook adverteren op Installatieenbouw.be? Neem hier contact met ons op.
+32 50 36 81 70 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug naar overzicht

WILO

WILO is uw pompenspecialist voor gebouwentechniek, waterbeheer en industrie.

Pompen zijn onze passie.
Wij bieden sterk presterende en kostenefficiënte pompen aan en maken complexe technologie gebruiksvriendelijk, eenvoudig en doeltreffend. Krachtig, onderhoudsarm en betrouwbaar – zijn eigenschappen die u vanzelfsprekend van Wilo-pompen kunt verwachten.

In 1872 is Wilo in Dortmund opgericht als koper- en messingwarenfabriek. In de loop van haar geschiedenis heeft Wilo zich van lokale specialist ontwikkeld tot Global Player. Wereldwijd werken 7800 werknemers in meer dan 60 ondernemingen in meer dan 60 landen.

De Belgische dochteronderneming heeft in haar meer dan 90-jarige geschiedenis een aanzienlijke bijdrage tot dit succesverhaal geleverd. Wilo stelt in België 38 gekwalificeerde personeelsleden tewerk voor advies, verkoop en service.

Verwarming, klimatisatie en koeling
Elk gebouw heeft pompen nodig om vloeistoffen te transporteren en de ontstane stromingsweerstanden in de leidingen te overwinnen. Voor residentiële toepassingen worden natloperpompen ingeschakeld, waarbij de motor gekoeld wordt door het pompmedium. We hebben een breed gamma aan pompen voor HVAC- en sanitaire toepassingen.

Watervoorziening
Water is één van de meest kostbare grondstoffen. Onze oplossingen garanderen een betrouwbare watervoorziening en passen zich aan de eisen in meergezinswoningen, scholen of industrie aan. Ons gamma regenwaterrecuperatiepompen is zeer uitgebreid en er geldt een garantie van 5 jaar.

Vuil-en afvalwater
Waar water wordt aangevoerd voor sanitaire toepassingen, dient ook water te worden afgevoerd. We bieden oplossingen voor het wegpompen van zowel fecaliënhoudend als fecaliënvrij water. Voor het afvoeren van regenwater uit reservoirs en het leegpompen van kelders en keldertrappen kan u bij ons terecht.

Waterzuivering en afvalwater
Wilo nam Merrem&LaPorte Collignon nv en wat later Tumar bvba over. De overname van deze bedrijven past in het strategische plan om, naast een sterke speler op vlak van HVAC-circulatoren en regenwaterrecuperatiesystemen, ook een belangrijke partner te worden in de waterzuivering en afvalwatersector. We staan in voor verkoop en service van pompen, mixers en beluchting.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Adres Rusatiralaan 2
1083 Ganshoren
België
Telefoonnummer +32 2 482 33 33 Faxnummer +32 2 482 33 30 E-mailadres info.be@wilo.be Website wilo.be

kaart

Gerelateerde artikelen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details