Ook adverteren op Installatieenbouw.be? Neem hier contact met ons op.
+32 50 36 81 70 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug

Wolters Kluwer

Wolters Kluwer is wereldwijde aanbieder van informatie- en softwareoplossingen voor professionals. Onze oplossingen zijn erop gericht accountants en ondernemers efficiënter te laten (samen)werken door tijdsintensieve en foutgevoelige processen te digitaliseren en te automatiseren.

In België zijn we onder andere een partner voor ondernemers in de bouwsector. We ondersteunen onze klanten door middel van technologische oplossingen, zodat ze op een efficiente manier de best mogelijke resultaten bekomen.

De Adsolut-suite: complete integratie van planning, administratie en boekhouding

Adsolut is ons meest complete pakket. Het is een uit de kluiten gewassen softwarepakket dat bestaat uit boekhoudsoftware (Adsolut Boekhouding) en een ERP-systeem op maat van kmo’s (Adsolut Kmo-beheer). Alle operationele bedrijfsprocessen zijn geïntegreerd: van aankoop tot stockbeheer, van planning tot facturatie, van projectbeheer tot boekhouding.

Enkele functionaliteiten

  • Crm (ook beschikbaar als mobiele app): beheer uw relaties en breng orde en structuur in uw klanten- en leveranciersdata.
  • Aan- en verkoopbeheer: organiseer uw administratie van offerte tot facturatie.
  • Tech-app: verstuur gedetailleerde opdrachten naar uw techniekers, registreer werktijden, laat klanten digitaal tekenen voor ontvangst en bewaar foto’s en bestanden op één plek. Alle gegevens worden automatisch gesynchroniseerd met uw desktopsoftware.
  • Stockbeheer (ook beschikbaar als mobiele app): bereken de optimale minimum- en maximumstock, beheer artikels en prijzen, …
  • Project- en servicebeheer: koppel specifieke kosten, opbrengsten en werkuren aan een project en optimaliseer de administratieve afhandeling van uw dienst na verkoop.
  • Agenda & planning: plan uw werk en dat van uw medewerkers en behoud het overzicht.
  • Digitaal archief: bewaar al uw documenten digitaal en rechtstreeks vanuit Adsolut.

 

Mobiel werken met Adsolut?

Download ons gratis e-book op wkbe.be/mobielwerken-kmo.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Motstraat 30 (Ragheno Business Park)
2800 Mechelen
België
Telefoonnummer +32 (0)78 16 03 10 E-mailadres software.be@wolterskluwer.com Website http://wkbe.be/adsolut-kmo

kaart