BIA

De Franse groep KOHLER-SDMO produceert stroomgeneratoren en energiecentrales. Met een jaarlijkse productie van meer dan 45.000 generatorsets is SDMO één van de belangrijkste spelers op de energiemarkt. Omdat elke sector verschillende energiebehoeften heeft, biedt SDMO standaardgeneratoren van 1 tot 4.200 kVA en turnkey-energiecentrales, geschikt voor de meest uiteenlopende sectoren.

Naast industriële noodinstallaties biedt KOHLER-SDMO dieselunits die zijn aangepast aan de verhuur-, bouw- en evenementenmarkt; draagbare aggregaten, motorpompen en lasgroepen voor professionals en particulieren en residentiële gasgeneratorsets.

De KOHLER-SDMO producten kenmerken zich door hun bijzonder hoog kwaliteitsniveau, uitmuntende prestaties en uiterst concurrentiële Total Cost of Owership.

KOHLER-SDMO wordt in België verdeeld door BIA. Als complete solution provider is BIA gespecialiseerd in het uitwerken van totaalprojecten op maat voor industriële noodstroomgroepen. De belangrijkste doelgroepen zijn o.a. datacenters, ziekenhuizen, industriële productiesites, voedingsindustrie, telecom, openbare dienstverlening, residentiele projecten,… kortom elke situatie waarbij permanente stroomvoorziening moet gegarandeerd blijven.

BIA levert sleutel-op-de-deur oplossingen en begeleidt daarbij de klant gedurende alle fasen van zijn energieproject: van behoefte-analyse tot inbedrijfstelling wordt het volledige projectbeheer opgevolgd. BIA zorgt niet alleen voor de levering en installatie van de stroomgroep maar neemt ook de nodige aanpassingen van de bestaande infrastructuur voor haar rekening. Na de inbedrijfstelling zorgt BIA dankzij op maat gemaakte servicecontracten, de 24/7 mobiel interventieteams en een  ruime onderdelenvoorraad dat de installaties te allen tijde operationeel blijven.

Naast de distributie van KOHLER-SDMO is BIA in België met de merken KOMATSU, METSO en PORTAFILL actief in de verkoop van machines voor grondverzet, constructie, sloop, steengroeven en recyclage. In de twee BIA Service Centers kunnen klanten bovendien terecht voor onderhoud of herstelling van hun volledig machinepark, ongeacht merk of type machine.

BIA

BIA N.V./S.A.
Bezoekadres:
Rameistraat 123
3090 Overijse
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Rameistraat 123, 3090 Overijse
      [titel] => BIA N.V./S.A.
      [nr] => A
    )

)
×

Stel een vraag aan BIA

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar BIA. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.