Fixsus

FixSus is een innovatieve trendsetter en marktleider in ‘open concept gebouwbeheersysteem’. Wij ontwerpen, plaatsen en programmeren gebouwbeheersystemen op maat van onder meer retail, warehouses, zorginstellingen, … allerhande professionele gebouwen. Door de volledige integratie van innovatieve verwarmings-, koelings- en ventilatiesystemen, binnen- en buitenverlichting en de verduistering van lokalen maken we de automatisatie van een gebouw compleet. One building one system Een Fixsus installatie is een intelligent en flexibel systeem dat alle relevante technieken op 1 beheersbaar platform samenbrengt om zo een gebouw op maat van de klant te creëren. Een open gebouwbeheersysteem van FixSus kan op deze manier vrij eenvoudig mee evolueren met nieuwe wensen of eisen van de klant.

Innovatief en geavanceerd. Maar toch eenvoudig in concept : TIBA

Het ‘FixSus Total Integrated Building Automation System: TIBA’ is een zelf-lerend, industrieel automatiseringssysteem dat de nadruk legt op energie besparen en het centraliseert het beheer van de gebouwen. Met het TIBA systeem wordt elk energiebesparingspotentieel van een gebouw benut door een eenvoudige remote opvolging.

FixSus hanteert hierbij een uitgebreid visualisatie- en meldingssysteem waardoor een nauwgezette opvolging kan worden gegarandeerd. Deze combinatie is uniek in de hvac wereld. Met het TIBA concept streven we naar een zelfvoorzienend systeem dat mee kan evolueren met de wijzigende omstandigheden van het gebouw.

FixSus Hardware

Omdat we de lat hoog leggen op vlak van engineering, installatie, software, besturing en hardware hebben we werk gemaakt van de ontwikkeling en perfectionering van ons eigen fieldmateriaal. De FixSus hardware is een antwoord op de praktische eisen en kwaliteitsnormen waaraan we tijdens de realisatie van onze projecten willen tegemoetkomen. Onze Universele Multisensor Touchpanels (TP10) bewijzen intussen in uiteenlopende omstandigheden, dat ze de performante communicatieschakel zijn die onze klanten nodig hebben om hun gebouwbeheersysteem optimaal te gebruiken.

Eenvoud, prijsgunstig en gebruiksgemak liggen aan de basis van onze producten. Onze Universele Multisensor Touchpanels (TP10) zijn beslist trendsetters binnen de wereld van open gebouwen automatisatie.

Fixsus

Bezoekadres:
Holstraat 17
9940 Ertvelde
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Holstraat 17, 9940 Ertvelde
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)
×

Stel een vraag aan Fixsus

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar Fixsus. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
trayco