hysopt-logo

Hysopt

Over Hysopt

Minder kosten, een lagere CO2-uitstoot en een beter comfort. Dat is wat Hysopt, een spin-off van Universiteit Antwerpen, u kan bieden door koel- en verwarmingsinstallaties hydraulisch te optimaliseren. Dat doen ze aan de hand van hun eigen cloudsoftware die na jarenlang wetenschappelijk onderzoek tot stand kwam.

Hydraulische optimalisatie essentieel

De enige manier om het energieverbruik, de CO2-uitstoot, de investeringskosten en de operationele kosten van koel- en verwarmingsinstallaties zo laag mogelijk te houden zonder aan comfort in te boeten, is miljoenen berekeningen maken. Alleen zo kan je elke component in een installatie optimaal laten renderen.

Die berekeningen manueel maken is onbegonnen werk. Met de Hysopt-software kan het gelukkig wel. De ontwerpsoftware kent alle fysische wetmatigheden van de installatie dus ‘weet’ als het ware wat er gebouwd wordt. Zo kunnen kosten, comfort en CO2 -uitstoot worden voorspeld en geoptimaliseerd.

Transparantie

Transparantie bieden is voor Hysopt een must. Eens het ontwerp gemaakt is, kan er gesimuleerd worden hoe installaties zich doorheen de tijd zullen gedragen bij veranderende omstandigheden zoals bijvoorbeeld het weer. Zo krijg je perfect zicht op de toekomstige systeemprestaties doorheen de volledige levenscyclus van de installatie. Ook bij bestaande gebouwen is de software erg handig. Door een digitale blauwdruk of ‘digtal twin’ in te voeren van een huidige installatie, kan er worden nagegaan of er eventuele fouten in het originele ontwerp zaten die je vervolgens kan rechtzetten.

Op die manier bieden we onze klanten inzicht in hun verbruik, comfort, CO2-uitstoot en nog veel meer.

Hysopt

Bezoekadres:
Bredabaan 837
2170 Merksem
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Bredabaan 837, 2170 Merksem
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)
×

Stel een vraag aan Hysopt

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar Hysopt. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
190117_ledvance_lumenpro_655x305trayco