Itho Daalderop

Itho Daalderop

Totaaloplossingen voor een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat

Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdragen leveren aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Samen zorgen onze producten voor totaalsystemen die energieneutraal wonen – volgens de ambitieuze klimaateisen van morgen – vandaag al mogelijk maken. We streven er naar om mensen aangenamer én duurzamer te laten wonen, werken en leven – met een innovatief assortiment systemen dat bestaat uit verwarmings-, sanitair warm water-, ventilatie- en regeltechniekoplossingen.

Climate for life

Iedereen wordt gestimuleerd om onze energiebronnen anders, bewuster, langduriger én duurzamer te (her)gebruiken en vaker zelf op te wekken. Dat geldt voor de consument, maar ook voor installateurs, woningbouwers, projectontwikkelaars, overheden en andere participanten in de woningbouw. De combinatie van een comfortabel, gezond, duurzaam en betaalbaar binnenklimaat met een lager – of zelfs geen – energieverbruik is onze focus, onze uitdaging. Dit alles komt samen in onze slogan: Climate for life.

Voor elke woning de juiste totaaloplossing

Betaalbare energie-efficiënte totaalconcepten met vooruitstrevende verwarmings-en ventilatietechnologie zijn wat ons betreft dé basis voor een duurzamer Belgisch woningbestand. Met bewezen bouwstenen als warmtepompen voor verwarming, koeling en warm water, vraaggestuurde D-ventilatie voor een gezond, gecontroleerd en constant gemonitord binnenklimaat, kan voor elke woning de juiste, op maat gemaakte totaaloplossing worden samengesteld. Bovendien kunt u steeds rekenen op onze befaamde service en garantie. Of bent u op zoek naar flexibele totaaloplossingen zoals een “as a service” concept met prestatiegaranties? Slim samenwerken met alle partners in het bouwproces en het centraal stellen van de wensen en eisen van bewoners vormen onze sleutel tot succes.

Itho Daalderop

Bezoekadres:
Brusselsesteenweg 498
1731 Zellik
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Brusselsesteenweg 498, 1731 Zellik
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)
×

Stel een vraag aan Itho Daalderop

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar Itho Daalderop. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
stulz