WOLF Energiesystemen

Een optimaal binnenklimaat met WOLF Energiesystemen

WOLF Energiesystemen is een systeemaanbieder van energiebesparende klimaatoplossingen. De energiebesparende concepten bieden een oplossing op het gebied van luchtbehandeling, ventilatie, verwarming en koeling. De snelle ontwikkeling WOLF tot het voorfront van de Europese gebouwtechnologiesector is begonnen met oplossingen op het gebied van ventilatie- en luchtbehandelingskasten. WOLF biedt daarin een breed scala aan, van compacte WTW units tot op maat geselecteerde modulaire luchtbehandelingsgroepen. Voor de verwarmingsmarkt biedt WOLF een breed assortiment aan van onder andere warmtepompen, zonneboilers & buffervaten en condenserende gaswandketels. Door toepassing van de modernste regelcomponenten wordt een optimale energiebenutting en efficiëntie gewaarborgd. Speciaal voor de Belgische markt is distributiebedrijf Van Marcke het aanspreekpunt voor alle WOLF verwarmingsproducten.

De WOLF systeemwereld biedt voor iedereen energiebesparing, comfort en een optimaal binnenklimaat. Wij blijven innoveren en ontwikkelen met een focus op duurzaamheid, energieverbruik, hygiëne, levensduur, onderhoudsgemak en Total Cost of Ownership. De producten kunnen uiteraard afzonderlijk toegepast worden, maar bieden verregaande voordelen als totaal-systeem, dankzij het intelligente WOLF regelsysteem.
Als wereldwijde leverancier van energiebesparende en CO2-neutrale systeemoplossingen vinden wij het van groot belang om zelf ook bij te dragen aan een duurzame samenleving.

Wij hechten zeer veel waarde aan integriteit, sociale verantwoordelijkheid en duurzaamheid. Eerlijkheid en transparantie zijn kenmerkend voor de werkwijze van WOLF Energiesystemen. Wij zetten ons in voor een samenleving welke wij beter achterlaten aan toekomstige generaties. Onze producten en oplossingen leveren een forse bijdrage aan een lagere belasting van het milieu. Het geeft ons energie om klanten te voorzien van een goed advies en te kunnen ondersteunen met onze kennis en dienstverlening. Om dit optimaal te kunnen doen werken wij vanuit een gezonde en veilige werkomgeving.
Hoge kwaliteit en een compleet programma van producten en systeemoplossingen, toegewijd personeel en klantgerichte service. Dit is de meerwaarde van WOLF!

WOLF Energiesystemen

Vestiging A: Voor contact over luchtbehandelingsproducten
Bezoekadres:
Blauwe Engel 1
8265 NL Kampen
Vestiging B: voor contact over verwarmings- en woonhuisventilatieproducten
Bezoekadres:
LAR BlokZ 5
8511 Courtrai (Aalbeke)
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Blauwe Engel 1, 8265 NL Kampen
      [titel] => Voor contact over luchtbehandelingsproducten
      [nr] => A
    )

  [1] => Array
    (
      [adres] => LAR BlokZ 5, 8511 Courtrai (Aalbeke)
      [titel] => voor contact over verwarmings- en woonhuisventilatieproducten
      [nr] => B
    )

)
×

Stel een vraag aan WOLF Energiesystemen

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar WOLF Energiesystemen. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.