NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
‘Big Foot Systems lanceert de nieuwe H-Tech Set 330’

‘Big Foot Systems lanceert de nieuwe H-Tech Set 330’

De nieuwe H Tech 330 mm set is geschikt voor een groot aantal strut- en kokerprofielen en  draadstang M12. Hij is voorzien van een nieuw design en een doordacht voetvlak van 330×330 mm, heeft meer mogelijkheden naar bevestiging toe en heeft met de aangehechte EPDM-laag een hogere wrijvingscoëfficiënt dan het vorige model.

De H Tech stelpoten zijn een veelzijdige en economische oplossing voor een optimale belastingverdeling zonder het dak te moeten penetreren. De aangehechte EPDM laag zorgt voor een 50% hogere wrijvingscoëfficiënt waardoor een verbeterde stabiliteit bekomen wordt, zeker ook waar de wind dagelijks inspeelt op de technische installaties op het dak.

H Tech sets worden in combinatie met strut 21×41, 40×38, 41×41, koker 40×40 of draadstang M12 ingezet ter professionele ondersteuning van ventilatiebuizen, pijpleidingen, kabelgoten,..

Een H Tech Set wordt geleverd in een doos met 2 voeten, een bevestigingskit voor profielen en een handleiding. Profielen of draadstangen zijn niet inbegrepen 

Linum Europe levert de nieuwe stelpoten set uit voorraad.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details