NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
De BWT Perla Sphere: beter dan de beste!

De BWT Perla Sphere: beter dan de beste!

Met de nieuwe Perla Sphere gaat BWT nog een stap verder richting de perfecte waterontharder. Dankzij enkele toegevoegde eigenschappen is de BWT Perla Sphere dé onmisbare bondgenoot voor huishoudelijke apparaten, de verwarmingsinstallatie of de douche.

De nieuwe Perla Sphere-waterontharder voegt aan alle kwaliteiten die je van een BWT waterontharder mag verwachten nog een aantal opmerkelijke eigenschappen toe.

De ultieme waterverzachter

De BWT Perla Sphere beschermt installaties tegen de schadelijke gevolgen van kalkaanslag en voorkomt zo dat ze voortijdig verouderen of te veel energie verbruiken.

Optimale hygiëne en veiligheid

De Perla Sphere is speciaal ontworpen met het oog op een optimale kwaliteit van het drinkwater. Daartoe worden de harsen bij elke regeneratie automatisch ontsmet, is er geen contact tussen de pekel en de polyester buitenkant van de harsfles (waardoor er tijdens de spoelingen geen vezels op de harsen kunnen komen en dus ook niet in het drinkwater), en blijft de zoutbak droog tussen de regeneratiecycli (waar anders door het stilstaand water bacteriegroei ontstaat).  

Het meest efficiënte systeem

Het procedé van de BWT-ontharders is het meest efficiënte op de markt en bestaat uit het verwijderen van de kalk via ionenuitwisseling.

Laag water- en zoutverbruik

De Perla Sphere onderscheidt zich eveneens door zijn hogere onthardingscapaciteit, zijn grotere zoutvoorraad (+ 33 %) op een beperkt grondoppervlak, en zijn verminderd water- en zoutverbruik.

Ergonomisch

Ook aan het gebruiksgemak werd gedacht. De zouttoevoer en de bediening van het display bevinden zich op ergonomische hoogtes.

De Perla Sphere is bovendien voorzien van een intuïtief bedieningsmenu met back-upgeheugen voor bedrijfsparameters bij stroomonderbreking.

100% verbonden

De BWT Perla Sphere is via de BWT Best Water Home-app uitgerust met een bluetoothverbinding voor het controleren van het apparaat en zijn waterverbruik.

Dankzij de bluetoothmodule kan een alarmmelding gebeuren, en kan via snelle links met de installateur een afspraak worden gemaakt voor onderhoud, een zoutlevering of de dienst na verkoop. 

Exclusieve garanties

De Perla Sphere geniet 2 jaar garantie op reserveonderdelen, werk en verplaatsingen.

Klanten die een onderhoudscontract afsluiten, genieten bovendien 10 jaar garantie op zowel de harskolom, de zouttank, als de elektronische kaart en het hydraulisch ventielblok.

Nu te ontdekken bij Facq

De nieuwe Perla Sphere is verkrijgbaar in twee uitvoeringen (L en XL) en werd op 2 mei gelanceerd bij sanitaire groothandel Facq.

Sinds 2 mei vindt in de diverse Facq-filialen een roadshow plaats.

Tijdelijk dubbele AQAPearls  

BWT Pro-installateurs die via de QR-code de aankoop van de Perla Sphere ingeven in het ProPortal van BWT (pro.bwt.com), verdubbelen tijdelijk gratis hun AQAPearls. Deze actie loopt sinds 2 mei tot en met 30 juni.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details