NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Desco opent 30e vernieuwde toonzaal in Ekeren

Desco opent 30e vernieuwde toonzaal in Ekeren

Hartelijk welkom vanaf nu!

Desco, het Belgische familiebedrijf in sanitair en verwarming, nodigt uit om zijn nieuwe toonzaal in Ekeren te komen ontdekken, het 30e in België. De state-of-the-art showroom in de kenmerkende Desco-stijl biedt een wereld van inspiratie en deskundig advies, zowel voor particulieren als professionals in sanitaire technieken.

Het Ekeren-filiaal is al sinds januari het 30e lid van de groeiende Desco-familie, na de overname van Van Brempt. Nu de transformatie naar de herkenbare Desco-stijl is afgerond, kunnen klanten in een moderne en inspirerende ruimte de Desco Collection ontdekken. De toonbank en showroom werden hertekend en het assortiment uitgebreid met hoogwaardige producten. Ook de buitenkant van het filiaal werd opnieuw ontworpen, inclusief een opvallende vitrine.

Jamie Schyvens, filiaalverantwoordelijke: “We danken de zaakvoerders Dirk en Jan Van Brempt, voor de soepele overgang die zij mee hebben mogelijk gemaakt. Vanaf 2024 wordt het filiaal volledig geïntegreerd in het Desco-netwerk. We kijken ernaar uit het succesverhaal op onze manier verder te zetten.

Dicht bij de klant

Waarom nog een filiaal in Ekeren, zo dicht bij het hoofdkantoor in Wijnegem? Jamie Schyvens: “Onze klanten waarderen nog altijd die fysieke nabijheid, zeker in een groot gebied als Antwerpen met zijn druk verkeer. Zo bieden we de installateurs uit Noord-Antwerpen een inspiratiepunt in de buurt voor hun klanten, waar ze ook zelf alle technische ondersteuning en materialen vinden.”

Het filiaal wordt bemand door een ervaren Desco-team, passend bij de visie om eigen mensen te laten doorgroeien. Zo werkte filiaalverantwoordelijke Jamie eerder als magazijnmedewerker en op de calculatieafdeling. Het team bestaat verder uit toonzaalverantwoordelijke Tamara, bijgestaan door Eddy en Aaron.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details