NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Bruno Gahery is benoemd tot president van Bosch France-Benelux en Bosch Western and Southern Europe 
Bruno Gahery

Bruno Gahery is benoemd tot president van Bosch France-Benelux en Bosch Western and Southern Europe 

Vanaf 1 juli 2024 zal Bruno Gahery de functie van president van Bosch France-Benelux en Bosch Western and Southern Europe op zich nemen. Hij zal Heiko Carrie opvolgen, die zich zal richten op nieuwe projecten. Naast de regio France-Benelux omvat de regio Western and Southern Europe ook Italië, Spanje, Portugal, Zwitserland en Griekenland.

Bruno Gahery trad in 1992 toe tot de Bosch Groep en heeft verschillende leidinggevende functies bekleed op het gebied van financiën en controlling, zowel in Frankrijk als Duitsland. Dit aanvankelijk binnen de Bosch Braking System-divisie en later bij Robert Bosch France, waar hij verantwoordelijk was voor controlling tot maart 2012. In april 2012 werd hij algemeen directeur van BSH en CFO voor Frankrijk, en vanaf april 2021 ook voor België en Nederland. 

Heiko Carrie

Heiko Carrie zal vanaf 30 juni 2024 aftreden van zijn functie, na een carrière van 26 jaar. Hij heeft verschillende functies bekleed binnen de Groep in Duitsland, Japan en Frankrijk. Opmerkelijk is dat hij van 2006 tot 2013 wereldwijd juridisch directeur van de Groep was, en vervolgens CFO van Bosch voor Frankrijk tussen 2014 en 2016. Vanaf 2016 werd hij benoemd tot president van Bosch France, vervolgens tot president van Bosch France-Benelux en daarna tot president van Bosch Western and Southern Europe. 

Tanja Rückert, lid van de raad van bestuur van de Bosch Groep en CDO, tevens verantwoordelijk voor de regio Western and Southern Europe: “We willen Heiko Carrie bedanken voor zijn geweldige bijdrage aan de Bosch Groep gedurende 26 jaar, waarin hij leiding gaf aan de juridische afdeling van de Groep en sinds 2016 als president van de regio France-Benelux. Hij was verantwoordelijk voor de regio in een periode die Pagina 2 van 2 

gekenmerkt werd door industriële transformatie. We wensen hem veel succes met zijn toekomstige plannen. We zijn verheugd om Bruno Gahery te benoemen als zijn opvolger. Bruno Gahery heeft internationale ervaring in industriële en commerciële omgevingen in volle transformatie, evenals een zeer goede kennis van de Bosch Groep. We wensen hem ook veel succes in deze nieuwe rol.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details