NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
MOBBIT zoekt partners in Europa

MOBBIT zoekt partners in Europa

MOBBIT breidt verkoopnetwerk in Europa uit. Het bedrijf zoekt nationale/locale verdelers (groothandelaars) die gespecialiseerd zijn in ventilatieproducten.

Ervaring in de ventilatiemarkt

Ronny Reygel is al 30 jaar specialist in algemene installatietechnieken. Met zijn firma REYGEL BVBA biedt hij diensten aan in alternatieve energie, centrale verwarming, sanitaire en gasinstallaties, onderhoud en keuringen cv en ventilatiesystemen. Naar aanleiding van zijn ervaring met borstelsystemen voor het reinigen van ventilatiekanalen en de problemen die hijzelf en andere installateurs hierbij ondervonden, ontwikkelde Ronny een alternatief reinigingssysteem, nl MOBBIT.

Op zoek naar partners met ervaring in ventilatie

MOBBIT boort nieuwe markten aan en zoekt verdelers in Europa. “Wij zijn op zoek naar nationale/locale partners die gespecialiseerd zijn in ventilatieproducten, voorraad hebben en een technisch verkoopteam. Op onze beurt, zullen wij onze partners ondersteunen met nieuwe producten, marketing en verkoopondersteunende tools.”, aldus Ronny Reygel van MOBBIT.

@MCE – Milano voor internationaal bereik

“Voor een zo groot mogelijk internationaal bereik, hebben we besloten om aan MCE in Milaan deel te nemen. Door onze producten op MCE in de kijker te zetten, willen we het Europese professionele publiek bereiken zijnde distributeurs/groothandelaars, installateurs van ventilatiesystemen, als ook bedrijven die reinigingen van ventilatiekanalen uitvoeren.” voegt Annemie Achten van MOBBIT toe. Je kan ons op MCE bezoeken van 8 tot 11 september 2020, Hall 9, stand N21.

Revolutionair, vernuft en eenvoudig

Met behulp van een traditionele stofzuiger en een ‘kite’ wordt een touw in het kanalennet getrokken. Dit touw hangt vast aan de ‘mob’ die gedrenkt is in water en detergent. De ‘mob’ wordt meermaals door de leiding getrokken tot het spoelwater van de ‘mob’ helder achterblijft en al het vuil weg is. De reiniging gebeurt van ventiel naar ventiel. Toezichtluiken zijn dus niet meer nodig en het demonteren van onderdelen van het leidingnet behoort tot de verleden tijd; hetgeen geen extra kost voor de klant betekent.

De ‘mob’ is een bicomponente microvezel met een super reinigend oppervlak, dankzij het capillair effect dat optreedt. Door de chemische splitsing van het materiaal ontstaat een exponentieel groot oppervlak waardoor het mengsel van water en detergent het vuil kan opnemen. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van borstels of ronddraaiende bewegingen en is dus niet belastend voor de leidingen. Bovendien blijft er geen water achter in de leidingen.

Dankzij de grote flexibiliteit en beweeglijkheid van het systeem, kan MOBBIT installaties met verschillende diameters reinigen. Ook voor het zuiveren van grondbuizen en andere kanaalsystemen is MOBBIT een handige tool.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details