NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
DUCO introduceert DucoBox Reno, de slimme keuze voor duurzame renovatie

DUCO introduceert DucoBox Reno, de slimme keuze voor duurzame renovatie

DucoBox Reno, een vaste waarde op de Nederlandse markt, verovert nu ook de Belgische markt. Dit compacte ventilatietoestel is specifiek ontworpen voor de renovatiemarkt en garandeert een zeer snelle installatie. Deze renovatiebox zet niet alleen in op efficiëntie maar maximaliseert ook de energiewinst dankzij intelligente sensoren en vraagsturing. 

Ontdek DucoBox Reno, dé gamechanger in duurzame renovatie!

Slim Renoveren

Elke woning haalt grote voordelen uit slimme  renovatietechnieken. De DucoBox Reno past perfect in dit plaatje van Slim Renoveren. Deze unit maakt woningen gezonder, verlaagt energiekosten en verbetert zo het energielabel. Dit sluit naadloos aan bij de doelstellingen voor energiezuinig wonen in alle soorten woningen. De handige kopieerfunctie, zie onder, maakt de unit ook ideaal voor renovatie van appartementen.

Snel en Efficiënt

De DucoBox Reno is de meest compacte centrale ventilatiebox in de markt die elke bestaande unit kan vervangen. Met zijn hoogte van 20 cm is het toestel niet enkel zeer eenvoudig weg te werken. Je regelt het ook naadloos in doordat je het deksel niet hoeft te verwijderen. Snel én efficiënt dus.

Slimme Kopieerfunctie

Met de slimme kopieerfunctie onderscheidt de DucoBox Reno zich binnen seriematige bouw.  Instellingen van vergelijkbare woningen kunnen zo in geen tijd overgezet worden. Minder gedoe voor de installateurs. Meer tijd voor koffie.

Maximale Energie-Efficiëntie

Energie besparen? DucoBox Reno doet het met een energiezuinige ventilator en standaard vochtigheidsmeting. De vraagsturing nog meer verfijnen kan dankzij een snel te monteren Plug & Play CO2 boxensor. Verder aanvullen doe je dan weer met modulair toe te passen bedieningen en ruimtesensoren.

Makkelijk te Onderhouden

DucoBox Reno vereenvoudigt het onderhoud dankzij een beperkt aantal onderdelen. De motor en ventilator zijn ontworpen voor snelle reiniging, wat de algehele levensduur van het systeem verbetert.

In een tijd waar duurzaamheid en efficiëntie centraal staan, biedt DucoBox Reno de perfecte combinatie van slim ontwerp, snelheid en duurzaamheid.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details